Strålande försäljningssiffror för Batman: Arkham City sätter ett Joker-smajl på alla och envar. Batman har så fett med cash att han renoverar sin unkna Batman-grotta.

#Rocksteady Studios alldeles strålande Batman-uppföljare vid namn #Batman: Arkham City har sålt i över sex miljoner exemplar, avslöjar utgivaren #Warner Bros. Interactive. Det betyder att FZ:s pappaledige räddaktör Calle bara är en i raden av de som charmats av titeln.

Den fina försäljningen bidrog till att Warner Bros. underhållningsavdelning, där spel ingår, kunde rapportera en trivsam vinst på 12,6 miljarder dollar – vilket är hela en miljard mer än föregående år. Möjligen skulle man kunna hoppas att Warner-gänget skänker några av de där slantarna till Tim Schafers nya äventyrsspel, men det lär inte hända.

Vad hade du gjort annorlunda om du tjänat en miljard dollar mer detta året än under fjolåret? Köpt en svindyr Neo-Geo med tillhörande spel?

Galet! Hypade Battlefield 3 noterade väl nyligen 10 miljoner sålda ex. Kanske de snart får de se sig själva slagna av läderlappen? :-) 12/02 Personer som klär ut sig till fladdermöss har helt klart aviga vanor, kanske rent av 6 000 000 sådana. :) Ursäkta om mitt utspel gjorde att din, med omsorg valda, titel blev refuserad. Svenskan är, minst sagt, lurig i vissa avseenden. 11/02 Gillar båda släppta spelen o riktigt kul o läsa om bra försäljning. Då ser det ljust ut för en 3'a. "Vad hade du gjort annorlunda om du tjänat en miljard dollar mer detta året än under fjolåret?" Fortsätta med livet på det sätt som jag har nu. Bara haft... 11/02 Vill också ta ut skurkar i det tysta. :/ 10/02 Well, vad kan jag säga? Rubriken sattes med stor omsorg och med ett gott leende på läpparna efteråt. :D Nu ser jag dock att någon tycks ha redigerat den, så säg den lycka som varar för vår promiskuöse fladdermushjälte... 10/02 Väl värt all försäljning , de har förbättrat mycket och i Arkham city slipper man dryga mellansekvenser med Scarecrow som jag tyckte var det sämsta i 1a spelet. Fightingen är ju helt underbart cool och belönar de som lär sig systemet men även gamla kass... 10/02 Borde passa dig då med tanke på den språkliga nivån i ditt inlägg. Hur tänker du nu? ska man ladda ned spelet och spela det för att man tycker att det är dåligt. Varför inte bara låta bli spelet helt och hållet istället. 10/02 Jäklar. Längtar till nästa års steam-rea redan.... nästan tragiskt :) Till alla Er som hatar spelet: Jaha. 10/02 Jag var riktigt hypad på det här spelet och tänkte köpa det vid release men sen försvann hypen av någon anledning men blir väl att köpa det den 25e eller nåt då jag får hem nya burkeN^ i7 powah ftw 10/02 Han syftar nog på att jag bara spelar Resident Evil dagtid, och aldrig vid fullmåne =) I övrigt har jag satt upp ett par troll på min lilla privata bevakningslista. Bara så ni vet. 10/02
Skicka en rättelse