Ja, Bioware har suttit ner, snackat ut och diskuterat spelets framtid. Är det här något du är intresserad av att läsa varje vecka?

Förra veckan lät vi rapportera att #Bioware planerar att presentera blogginlägg och videoguider varje vecka, och nu har det första blogginlägget dykt upp. Det handlar om framtiden för spelet, om vad version 1.2 kommer innebära (mixa raser och klasser, Legacy-bonusar), social rustning även för medel och tunga rustningar, nya stridszoner med mera.

Dessvärre har det inte dykt upp någon ny videoguide ännu, men det lär väl inträffa i sinom tid.

Är det av intresse för dig att vi rapporterar när dessa uppdateringsinlägg dyker upp?

Mjo men imo så är det något man får tåla med tanke på att nästan alla support ärenden hanteras av folk i USA. Sen så har jag faktiskt haft väldigt bra upplevelser (Har glömt det mer passande ordet, erfarenhet kanske) med dem ^^ 15/02 HA.....så mkt dras det inte ner efter 25 ;) Japp. NC Crap = SC Soft... Pga god kontakt med klanen man var med i stod man ut i 4-5 år i L2 och sedan hakade man på en kompis till Aion.....den supporten var helt klart i klass med BWs atm. Dock.......du lad... 15/02 Ok, kan hålla med nästan allt där (Leveltempot saktar ner väldigt mycket efter L25). Deras support suger och vid 50 har jag även jag hört att det mesta går ut på farmande vilket är lite surt imo :/ Btw, menar du NCSofts support när du säger NC Craps?... 14/02 För att jämföra..... Av vad jag hört så kan jag sammanfatta det med att lättheten (syftar på LFD-tools etc.) gör att casualgamers tilltalas mer. BW/EA har gjort ett stort misstag i att leveltempot blev för fort......innehållet i "end-game" går enbart... 14/02 Kommer nog dröja ett tag, ja forum är ju förstås fylda med folk som berättar om spök servrar även under den tid då det bör vara mest trafik, men server merges är inte på horisonten. 13/02 Samma, väntar på minst på 1.2 patchen alt. 1.3. 13/02 Klart man tröttnar efter 6-7 år, swtor däremot tröttnade jag på efter någon vecka. Men jag tänker som sagt ge dom en ärlig chans att fixa problemen/felen. 13/02 Jag sa aldrig att det var bra -.- Ingen anledning alls till att använda caps. Jag använda orden S T Ö R S T A och S T O R T , inte bästa eller bra. 13/02 Betyder det att det är bra? NEJ. Jag har inte spelat wow själv..men flera av mina vänner gör det och de är grymt trötta på hur wow har blivit.... 13/02 Anledningen till varför man drar upp WoW är för att det har varit det största MMO spelet i snart 7 år och nästan alla vet hur stort det är ^^ 13/02
Skicka en rättelse