Vad har Halo 2, Darksiders 2, Sin City, Unstoppable, The Bourne Identity, The Crow och Troy gemensamt? (Röst)skådespelare!

Det närmar sig släpp av den svenska förstapersonstolkningen av #Syndicate. #EA lät häromdagen meddela att du som förväntar dig högkvalitativa röstinsatser när du sätter dig ner för att lira möjligtvis kan få ditt lystmäte. En av de massiva organisationerna i spelet, EuroCorp, har nämligen en flora av mer eller mindre välkända skådespelare och röstskådespelare till sitt förfogande.

- Syndicate drar ner spelare djupt in i en dystopisk värld full av skrupellösa företag och chip-förstärkta agenter. Dessa agenter är den tidens krigsverktyg för marknadsdominans och vi behövde starka talanger för att representera dessa intensiva karaktärer. Vi är stolta över att ha fått möjligheten att jobba med med de fantastiska Rosario Dawson, Brian Cox och Michael Wincott för att få världen att vakna till liv, säger Starbreeze-chefen Mikael Nermark.

Rosario Dawson (Unstoppable, Sin City, Grindhouse) tar sig an rollen som Lily Drawl, en växande stjärna inom EuroCorp som är fångad i en egen inre kamp mellan att kämpa för att ta sig högt upp i den företagsstyrda världen, eller kämpa med rebeller mot detta förtryck.

Brian Cox (The Bourne Identity, X2, Troy) spelar Jack Denham som innehar en mycket högt uppsatt maktposition inom EuroCorp, medan Michael Wincott (The Crow (elakingen!), Döden i Darksiders 2 och The Prophet of Truth i Halo 2) är en veteran i agentbranschen, Jules Merit.

Vilken är din favoritröstskådespelare i något spel, någonsin?

Skicka en rättelse