Inför årets Gamer-version av Guinness rekordbok så har 13 000 spelare tillfrågats om vilket spel som har det bästa slutet i spelhistorien.

När Guinness rekordbok frågade 13 000 fans för att avgöra vilket spel som har det bästa slutet i spelhistorien så vann #Call of Duty: Black Ops. Tvåa på listan kom #Halo: Reach och på tredje plats #The Legend of Zelda: Ocarina of Time.

– Alla har en åsikt kring hur ett spel ska sluta, oavsett om det är via en episk bossfajt, en smart plot-twist eller en 90-minutersfilm. Den här listan erkänner några av de bästa sluten och kommer förhoppningsvis få spelarna att prata om vilka som är deras favoriter och varför, säger Guinness rekordboks Gamer's Edition-redaktören Gaz Deaves.

Hur en popularitetsomröstning kan likställas med ett världsrekord förtäljer dock inte den gode redaktör'n... Nedan får du topp 50-listan på de "bästa spelsluten någonsin" enligt Gamer's Edition av Guinness rekordbok.

Håller du med, eller vilka spel skulle du vilja sätta i topp på en lista över de bästa spelsluten någonsin? Själv skulle jag vilja slå ett slag för #Super Metroid eller #Final Fantasy VI.

nope det gör jag inte utan säger bara som det är. Om du vet vad ren fakta är så förstår du vad jag menade 19/02 You're just shooting yourself in the foot son. Och för att komma on-topic igen, jag tycker också att det är lite speciellt att just Call of Duty har fått så många placeringar men det är nog just för att det är så himla populärt bland en viss åldersgrupp... 19/02 Inte många spel på den listan förtjänar att vara där. Och DEFINITIVT inte Black Ops! Jag kan fanimig inte ens komma ihåg hur det slutade, alls. En polare sa nånting om en båt. Ingen aning ändå. Ett spel som verkligen hade förtjänat topp 3 är väl Splinte... 17/02 Så att gnälla om att andra gnäller på din skärm är alltså helt annorlunda? Det är alltså så man lever ett liv? Och vi kan inte tycka åt andra vad som är bra spel men du kan tycka att vi inte vet vad bra spel är? *sniff* Vad är det där för lukt? *sniff*... 17/02 En hälsning till er alla. SLUTA GNÄLL så jävla mycket. Är ni så patetiska att ni måste sitta framför skärmen och gråta för vad som står där? då har ni fan inget liv. Ni vet inte alls vad bra spel är ni kan inte tycka åt andra vad som är riktiga spel och... 17/02 Tycker jag har en hel del rätt i det jag skriver. För du kan inte komma och påstå du vet exakt vad som är bra spel då ALLA tycker olika. Så om jag skulle tycka om kanske (tar ett exempel) pettsson och findus, så tycker jag ju kanske det är världens bäst... 16/02 Jäkla p12 lista... 15/02 "Bästa spelsluten någonsin de senaste fem åren" eller? 15/02 Den här listan är gjord av 13000 personer, den visar inte realistiskt vad alla miljoner gamers tycker. 15/02 ........*episk tystnad* AMENVAIHELVETESJÄVLARENUDEHÄÄÄÄÄRR!!! *DJUPT andetag* Ja....va ska man säga egentligen..? Tror starkt att de som blev tillfrågade struntade i frågan och gjorde som de gör på forum runt om på internet o bara skrek ut vilket spel... 14/02
Skicka en rättelse