"Räkna inte ut möjligheten till ytterligare ett spel i L.A. Noire-serien i framtiden", säger Rockstar.

Möt Cole.

Cole Phelps.

En man med ett uppdrag.

En man med en hatt.

En man med... en ovana att ta 30 sekunder på sig för att vända uppochner på en tändsticksask.

Man kan säga mycket om den gode Cole, men helt klart var hans noire-doftande äventyr ett av fjolårets bästa, vilket de flesta av er också tycktes hålla med om.

Så här besvarar #Rockstar frågan om ett eventuellt L.A. Noire 2, på deras officiella webbsajt.

– Räkna inte ut möjligheten till ytterligare ett spel i L.A. Noire-serien i framtiden. Vi har helt enkelt inte bestämt något. Vi är alla väldigt nöjda med hur spelet blev och funderar över vad framtiden kan ha i sitt sköte för L.A. Noire som serie, skriver Rockstar.

Hoppas du på att få se mer av L.A. Noire i framtiden?

RIP Team Bondi, men spelet äger hårt! ;D 17/02 Jag vill hemskt gärna ha en uppföljare, dock en pc version som inte är låst till 30 fps den här gången :P 16/02 Det håller jag med om. Detta gick ju dock att stänga av. 15/02 Kul med snut spel.. Men vill se mer djup i spelet. 3 svar att välja mellan hela tiden varav ett rätt, ett halv-rätt-fel, ett fel. Spelade ju inte ens nån roll om man svarade fel, spelet fortsatte ju ändå. Sen ledtrådar, är väl roligare när man hittar... 15/02 L.A. Noire är ett fantastiskt bra spel 15/02 Jag kan inte säga hur bra LA Noire 1 är. Jag får inte ens igång mitt spel. Spelet är fast beslutet att inte fortsätta ladda utan fastnar vid "syncroniseringen". Jag kommer inte förbi laddningsrutan. Det är PC versionen jag har. Jag vet att det är massor... 15/02 Om du med ångrar menar att jag skulle vara en fanboy som rabiat klagar på någonting hoppas jag att du inte ska få dina farhågor infriade. Ska försöka vara så tydlig som möjlig, men som med det mesta när det gäller åsikter om spel finns det inte riktigt... 14/02 Jag älskade första spelet, men finns ju helt klart delar som kan förbättras eller justeras. Därav skulle en uppföljare kunna bli väldigt intressant om det görs rätt med med mycket själ och hjärta. 14/02 Tyckte inte skillnaden pc konsol var enorm. 14/02 OJA! Tog 2 dagar efter release innan jag hade kör igenom spelet. Nu har det fått ligga och gotta till sig så man hunnit glömma små-detaljerna och det är fortfarande helt sjukt kul. Ge oss en uppföljare, va fan är det att en fundera på liksom? 14/02
Skicka en rättelse