FZ bjuder på flerspelar-trailern från det lovande RTS-spelet Wargame: European Escalation.

#Wargame: European Escalation heter ett realtidsstrategispel med fokus på Kalla kriget-perioden 1975 till 1985. Titeln bygger på ett "what if"-scenario där spänningarna mellan erans två supermakter eskalerar i fullständigt krig, där kärnvapenkrig och total undergång ses som den sista utvägen.

European Escalation låter dig strida i Tyskland och andra delar i Europa, i ett krig mellan militärallianserna Nato (the good guys, beroende på vem man frågar) och Sovjet och dess lydstater i Warszawapakten (the good guys, beroende på vem man frågar). Det utlovas en stor och fläskig singelkampanj, men i aftonens filmklipp är det alltså flerspelarläget som står i fokus.

[video=10849]

Wargame: European Escalation går att förboka här. Pc-exklusiviteten släpps den 23 februari.

Hoppas Sebastian & Co inte glömmer att ha nyhetskoll på detta spelet :) 15/02 Låter faktiskt riktigt bra det där, gillade det där med röstningen . Skulle kunna också vara något i stil med: 1. För varje minut du och din squad rör sig tillsammans mot målet som din commander har givit (dvs inom ramen av ringen din sl ger ut) så får... 15/02 Man kanske inte ska dö om man går iväg för långt från squadledaren då många taktiker går ut på att man delar upp sig och flankar fienden, utan man kanske kan göra att de som vill vara squad ledare får välja det i början(det ska finnas ett visst antal)... 15/02 Sjukt roligt spel, av samma utvecklare som gjorde RUSE. För er som är sugna så får man om man förhandsbokar på steam tillgång till multiplayer betan som pågår fram tills release. 15/02 kan inte bli fel om det är likt något av dom. eller en kombination 15/02 Någon som vet/hittar ifall detta spel kommer att ha någon form av co-op, eller är det bara "vs" ? Hittar ingen info på det. 15/02 Ser intressant ut och RTS växer inte på trän numera, tyvärr. Speakern fick mig att stänga av filmen dock, rena hjärntvätten att lyssna på. Ruse och WiC vibbar ja. 15/02 vilket spel är det mest likt ? ruse, wic, eller c&c? 15/02 Fick nys om det här spelet för bara några dagar sedan. Vilket kanske är lite sent för ett spel som kommer om en vecka, men man slapp vänta på det iaf. Ser asgrymt ut! Precis min typ av spel. 15/02 Kan inte DICE anställa dig till Bf4!! =) 15/02
Skicka en rättelse