New LovePlus, nästa titel i flickvänssimulatorserien LovePlus, släpps till 3DS i Japan imorgon. Konami låter dig betala för att få epost, men du kan även ta AR-bilder med din flicka som du sedan skriver ut.

Skulle du kunna känna långsiktiga känslor för en digital karaktär? En digital karaktär som blir din partner? Spelserien #LovePlus ger dig möjlighet att skaffa dig en binär flickvän, som för många i dess ursprungsland där bilden av det innebär skiljer sig från andra bilder säkerligen känns mer intimt än så. Härnäst kommer #New LovePlus, vilket väntas ut i Japan imorgon. Mer av allt erbjuds, personlighetstyper, attiraljer, klädstilar och så vidare, men kanske extra oväntat är att #Konami kan se till att din flickvän skickar dig epost varje månad. Priset för detta bli i runda slängar 25 kronor i månaden, men det uppges vara gratis till mars.

Du kommer även få "speciella mail" kring högtidsdagar, födelsedagar och hon kommer använda sig av ditt namn och eventuella smeknamn.

Missa inte heller att du kommer kunna köpa AR-kort som låter dig applicera din tjej på verkligheten. Ta bilder med henne i förgrunden, varefter du skriver ut dem i antingen A3- eller A4-format.

Om du spelade de tidigare spelen kan du även importera din tidigare flickvän, för att på så sätt inte bli av med allt ni upplevt tillsammans.

I den inbäddade filmen nedan kan du exempelvis se filmmaterial från ett bröllop som ägde rum i november 2009, där en viss Sal9000 till viss del gifte sig med sin älskade karaktär från ett av spelseriens tidigare alster.

Vad skulle en partnersimulator behöva erbjuda för att du skulle kunna tänka dig att slänga verkligheten åt sidan? Glöm inte att verkligheten i mångt och mycket är subjektiv.

Skicka en rättelse