Din gamepad "kanske funkar eller inte funkar", Bioware stödjer i alla fall inte officiellt något annat än mus och tangentbord.

Pc-versionen av hett efterlängtade actionrollspelet #Mass Effect 3 stödjer inte handkontroll till pc, meddelar Bioware. Detta innebär att spelet, liksom de flesta tidigare #Bioware-titlar till pc, endast går att spela via mus och tangentbord.

– Pc-versionen stödjer inte handkontroller. De kanske funkar eller inte funkar, men de stöds inte av spelet, säger Biowares Chris Priestly.

Är detta något du saknar?

Mass Effect 3-demot är ute nu, Origin-versionen tankar du hem här.

aja jag har sådant utformat databord så det funkar aldeless utmärkt att sitta tillbaka lutad i min data stol sammtidigt som jag hra perfekt vinkel med mina armor som får vila på bordet ^^ 18/02 Kort svar: Nej, betoningen var "sitta skönt" Långt svar: Eftersom tangentbordet och musen vilar på bordet så är det väldigt svårt att sitta tillbakalutad 3-4dm från skrivbordet samtidigt som armarna är ovanpå bordet där tangentbordet och musen ligger...... 18/02 Och du kan inte göra det med Tbord och mus? jag kan det ialla fall. 18/02 Det är ju det som är poängen, jag vill helle sitta skönt vid min dator i min sköna datorstol lite bakåtlutad och spela med handkontrollen (när spelet faktiskt är gjort för det) än att spela med Mus och Tangentbord. 17/02 vem bryr sig, Mass effect spelas bäst med mus och Tbord ^^ softa framför tvn med en gamepad? mitt svar ,, va satan hur dåligt sitter ni framför eran dator isåfall... jag sitter som en king ala king framför min burk. ^^ 17/02 har spelat det på xbox och pc och jag tycker det var bättre med mus och tangentbord. Någon mer som upplevde att det hackade på xbox? 16/02 Medhåll på animationerna och kontrollerna, jag måste dock säga att det ser snyggare ut än vad Mass Effect 2 gjorde. Karaktärerna verkar ha högre upplösning på texturerna i ansiktet i alla fall. Kommer nog att sakna handkontrollen något då det här är ett... 16/02 Varför sklle man vilja ha det? Skaffa det på xbox då? 16/02 Så vida de inte har stora skillnader i det UI som spelet använder mellan PC och konsol (som exempelvis Dragon Age) finns det IMO ingen anledning att skippa gamepad. Det ger inte så mycket för alla som använder mus och tangentbord, men valmöjligheter är... 16/02 Vad bra! Ännu ett skäl att skaffa det till PC :) Alla 12-åringar som behandlar PC som om det vore en Xbox kan hålla sig till sin konsol om de vill ha klumpiga kontroller. Svårare än så är det inte. 16/02
Skicka en rättelse