Ubisoft-chefen lovar att Assassin's Creed III blir det tyngsta spelsläppet i företagets historia. FZ vet när det släpps.

Mindre än ett år efter #Assassin's Creed: Revelations så kommer nästa AssCreed-lir smygandes. Nu är det dags för #Assassin's Creed III, som fått bekräftat släppdatum den 30 oktober. Spelet har varit under utveckling i tre år och utlovas bli "det största spelsläppet i Ubisofts historia", enligt #Ubisoft-chefen Yves Guillemot.

Uppgifterna kommer från ett investerarsamtal idag, uppsnappat av bland andra Kotaku.

Hittills är inte mycket känt kring AssCreed III, men vi vet åtminstone att Ezio får ge vika för en helt ny huvudperson. Det har viskats om att alltifrån Egypten till att den amerikanska revolutionen ska agera skådespel åt seriens tredje numrerade del.

Hur hajpad är du just nu?

Bilden är en konceptskiss från Assassin's Creed: Brotherhood.

Tack till laxan96 för detta #nyhetstips!
Någon som vet vart Jade Raymond tog vägen? Sedan AssCraft 1 så har jag inte sett röken av henne... Hon är ju min blivande fru trotts allt 16/02 ohem 2012-02-15 20:02:56 #1 Men, om det här är 3an vad var då Brotherhood och Revelations? Du är ju helt efterbliven tänk till lite det är bara ett namn på spelet Assassins creed III men det är som att säga Battlefield 3 inte är det 3rd battlefield spel... 16/02 Så det är därför det står 2012-11-01 på spelinformation? Smartassing can be fun 16/02 Om vi tänker oss att vi ska gå framåt i tiden från 1500-tal... Tiden runt franska revolutionen hade väl varit kul? Paris erbjuder ju en del klättringsmöjligheter, samt även andra Europeiska städer under samma tid. 16/02 Och det vet du utan att veta när och var spelet är? Imponerande ^^ Förresten, andra världskriget skulle suga, hur stor nytta skulle lönnkniven göra? 16/02 Feodala Japan eller Andra världenskriget hade varit bästa settingsen. Nu kommer det nog se ut som alla andra spel tidigare i serien. 16/02 Egypten känns lite orealistiskt med tanke på att landet har varit ganska ointressant länge. För jag antar att spelet kommer att gå framåt i tiden som varit fallet med alla tidigare "huvudinstallationer". En till sak att ta i beaktning är att enbart det... 16/02 Hoppas på Egypten, landets historia och kultur har alltid fascinerat mig. Oavsett plats i världen kommer det nog bli grymt! 16/02 Medeltiden? Det skulle väl vara ettan då, men det är 3 spel sen dom var i medeltiden, känns inte som om dom har hängt upp sig där direkt xD Sen måste man säga att man ser fram emot nästa spel rejält, kommer sakna Ezio, men han hade iaf två bra spel man... 16/02 Hur hajpad? Lagom =) 16/02
Skicka en rättelse