I september drar det tropiska helvetet igång, och redan nu bör du spana in den nya filmiska rullen som börjar med idyll och slutar med ordentligt trubbel.

Sjätte september släpps #Far Cry 3 till gemene man här i Skandinavien, och denna information dök trevligt nog upp i samband med en ny het trailer titulerad Stranded (eller strandsatt, om vi ska vara lite svenska). Det börjar med ett idylliskt tropiskt äventyr, innan en galen jäkel och en hel del andra jäklar samsas om att göra din vardag till något utöver det vanliga.

[video=10862]

Far Cry 3 bekräftades redan i slutet av 2009, men det var först under E3 förra året som det tillkännagavs på riktigt. Sedan dess har det inte dykt upp väldiga mängder godsaker, men i augusti intervjuade vi åtminstone utvecklargänget på #Ubisoft och lät dem diskutera berättande i en öppen värld.

Om du inte kan få nog av galenpannan i ovanstående film kan du spana in förra årets långa gameplay-presentation från liret. Där är han också rätt taskig.

Tack till Davwve, speurk, Mr Najsman, laxan96, HeadlessChild för detta #nyhetstips!
Hoppas man kan stänga av quick time events i inställningarna. 17/02 Har aldrig påstått att Deadmau5 är dubstep. Förövrigt så var det en dubstep remix gjord av Noisia. Dubstep finns i många olika kattegorier tex. Brostep,psystep,drumstep osv 17/02 Hoppas det blir som 2an, lite mera realism ;) 17/02 Hörde jag Nolan North?... 17/02 Det har du fan rätt i glömde den genren med. Men dock detta räknas in som dubstep oavsett vad grabbarna säger. Men men tycker trailern var nice och dom som ogillar dubstep behöver ju inte ha ljud igång eller får dom bita och tåla att det finns med då... 17/02 Noisia har visserligen en massa dnb i bagaget också, så det är inte bara dubstep som dom har gjort/gör. 17/02 I hear you... Fattar inte hur folk bara skriker "FAR CRY 3 FYY FAAAN VA AWESOME!!!" när de ser denna skiten. Trailern var inte särskilt välkoreograferad, den visar inte spelet överhuvudtaget, och främst av allt: Detta kan vara den sämsta musiken till... 17/02 jo tycker jag är nice också att dom går efter hur första liret var :) Så blir att försöka få råd med lite vettiga delar till datorn så man kan spela fc 3 när det väl kommer ut :P 16/02 Fast detta spelet släpps väl till xbox360 och ps3 också? Hehe, spelet kommer vara strypt. Spelen är oftast så coola och snygga men gameplayet är för barnsligt. Här får man även poäng när man dödar någon hehe. Men frän trailer är det. 16/02 Nice om det här kommer likna orginalet utan de jäkla mutanterna som förstörde spelet imo =) 16/02
Skicka en rättelse