Ett massivt öppenvärldsrollspel som sålde bättre än giganter som Fifa 12 och Battlefield 3. Fus ro dah!

Många spel säljer i stora mängder vilket innebär att de drar in mycket pengar och allra störst var under förra året #Call of Duty: Modern Warfare 3. Spännande nog var det faktiskt det största nöjessläppet någonsin. Men vilket spel sålde näst bäst? Jo, #The Elder Scrolls V: Skyrim som tog sig an andra bjässar som #Battlefield 3, #Fifa 12 och ja, faktiskt allting du kan tänka dig. Efter bara en månad hade #Bethesda faktiskt skeppat ut över 10 miljoner upplagor, och som du kanske minns är Skyrim det snabbast säljande Steam-spelet någonsin.

Vilket spel tror du blir årets absolut största släpp, och tror du att det blir något som nästan lite oväntat sticker så brutalt i höjden som Skyrim?

Du kan ladda hem moddar som fixar det men i omoddat så är det fortfarande förjävligt. Skyrim är så uppenbart anpassat efter handkontroll att det är helt otroligt. Att spelet storleksmässigt också landar på en dvd-skiva (xbox360-anpassning någon?) och... 17/02 Hur många "faktiskt" kan man faktiskt få plats med i en artikel? 17/02 Men alla har väl sin smak, inget fel med det. MW3 är väl också ett spel som kräver mindre tanke, du kastas in i en värld, väljer vapen och börjar skjuta. Ingen story, ingen bakgrund, inga moraliska val om vad du gör är rätt eller fel. Dvs allt som Skyri... 17/02 Själv mår jag lite dåligt av likheterna mellan fallout3 å skyrim(har bara provat skyrim inte köpt)..........mest för att jag spela fallout3 tills jag ville spy å lite till......... 17/02 Har dom fixat menyerna till PC-versionen nu? 17/02 Tänk hur buggfritt det hade varit om man inte blandat in PC i det hela... 16/02 Är du galen? Skyrim är tamejfan mer konsollifierat än många andra spel ute på marknaden, inklusive MW3. Hela spelet stinker Xbox 360. Om du inte ser det så undrar jag i vilken "pc-spelsvärld" du rör dig i. 16/02 http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20111124/zelda-spoar-modern-warfare-3 16/02 Det mer korrekta är PC -> Konsol -> PC då de påbörjade utvecklingen med PC som huvudplattform för att sedan ändra till konsol och sen porta till PC. 16/02 StrongBad skrev: Skyrim är PC-spelarnas hämnd på den konsollifierade spelmarknaden. Det visar så tydligt hur framgångsrikt en AAA-titel kan göras för PC och hur väl spelare över hela världen tar emot det. Att de sedan öppnade upp det för hela den fantas... 16/02
Skicka en rättelse