ArenaNet utlovar att det inte kommer påverka pc-utgåvan. Massivt testande av liret (till pc!) är att vänta i mars eller april.

Utgivaren #NCSoft snackade under gårdagen på ett investerarmöte och poängterade att de håller på och förbereder för en potentiell konsolutgåva.

– När det kommer till Guild Wars 2 som vi redan sagt så är vi i förberedelsestadiet. När det kommer till andra titlar så tittar vi i nuläget in olika alternativ. Så än en gång, inget har kommit så långt att jag kan komma med några specifika kommentarer för tillfället.

Inte helt oväntat får detta fansen att fundera, och borta på GW Guru har utvecklaren #ArenaNets Martin kommenterat:

– Jag tror att "ta det lugnt, få inte panik" kommer bli mitt nya mantra. Som vi sagt flertalet gånger förut har vi ett litet team som jobbar på en konsolversion, men vi är fullständigt dedikerade till att skapa det bästa pc-spelet.

Phew, det var nära ögat (eller?). Under mötet nämndes även att testandet i större skala väntas dra igång i mars eller i april (presstestandet har redan påbörjats, och det ryktas att embargo släpper 20 februari).

Men när släpps det egentligen? NCSoft ska ta "säsongsfaktorer" i åtanke när släpp fastställs. Antagligen när de tror att det kommer sälja bäst.

(Bildtext: Efter att noga kollat igenom bildarkivet efter konsolevidens fann vi en Charr bärandes på något som mycket troligt skulle kunna vara ett strömdon till Xbox 360.)

Jo nog är det så att alla undersöker om det finns mer pengar att tjäna.. Men mitt citat som du citerade först var svar på angående hurvida konsolandet förstör för PC, dvs om Konsolversionen är det som håller PC Betan tillbaka, och det var det jag sa Nej... 17/02 Warhammer Online http://www.realpoor.com/Question_about_Warhammer_Online_console_versions_t115286.html Age of Conan http://www.thatvideogameblog.com/2010/02/22/age-of-conans-console-version-still-in-the-works/ World of Warcraft http://www.g4tv.com/thefe... 17/02 änkling man, vars hustru eller partner har avlidit, och som inte är omgift Synonymer: änkeman 17/02 Va? och näe, DC online och några få till, än så länge.. Men vad hade varenda MMO i denna generation gjort? spekulerat hurvida de kan släppa till konsol? givetvis vill alla företag tjäna pengar! 16/02 Kan påminna om att VARTENDA MMO denna generationen har gjort samma sak, och vi ser ju många MMO på konsoll eller hur? Nej, just det. 16/02 Sensations journalistik, inget att se här. Allt för att en kyckmongo sida vill få träffar så rapporterar resten det som fulla fakta för att också få träffar. 16/02 passa på och läs om storskalig pvp http://www.fz.se/forum/pc/guild-wars-2-95237/post-1771220/?ensureReadWrite=1 16/02 Nej, de spekulerar med en liten grupp OM de ska göra en version till konsol som släpps senare. 16/02 Åh, ännu mer som konsolen förstör. Anledningen till att betan inte redan är ute= Konsol alltså. Värdelös plattform. Tur att LOL finns, en bransch som konsol ännu inte förstört 16/02 änklingen ett spel som portas från PC till konsol och inte tvärt om. Fast det blir nog PC för min del ändå :P Undarom konsol och PC kommer spela i samma värld? tror inte det & hoppas inte det skulle bli problem med PvP 16/02
Skicka en rättelse