Lyssna på när nyckelpersonerna Ken Rolston, R.A. Salvatore och Todd McFarlane diskuterar hur de resonerade kring utvecklingen av det färska äventyrsrollspelet.

Omdömena om äventyrsrollspelet #Kingdoms of Amalur: Reckoning har varit minst sagt blandade. På FZ tyckte vi att spelet var sisådär, men inget märkvärdigt. Andra har fastnat för spelet desto hårdare. Men oavsett vilken uppfattning just du har om titeln så kan det vara intressant att spana in det nedanstående filmklippet, där de tre nyckelpersonerna Ken Rolston (Elder Scrolls-veteran), R.A. Salvatore (hyllad fantasy-författare) och Todd McFarlane (Spawn-tecknare, bland annat) resonerar kring deras ambitioner med titeln.

[video=10867]

Tycker du att utvecklarna infriade sina mål med spelet?

Roligare spela KoA än Skyrim. Lite väl tråkigt då man hamnar i städerna men annars har jag inget annat klaga på och att man fick en "zelda" känsla var ju bara ett pluss :) 17/02 Cirka 20h in, och det svåraste jag mött var en i ballads och tresh + boggarts adds :/ 17/02 Alltså jag måste få säga en sak här: Det har varit mycker + och - med detta spelet o jag personligen har inte prövat det än MEN dom som klagar på att spelet har utdaterad grafik så betyder inte grafiken allt... Crysis 1 & 2 är enormt snygga grafiskt set... 17/02 Hej och hopp! På FZ tyckte vi att spelet var sisådär, men inget märkvärdigt. - Japp ni failade något enormt, sluta skriv om vad ni tyckte om spelet i nyheterna, annars blir det fler kommentarer i framtiden =] För övrigt var det en väldigt intressant vid... 17/02 Jag har spelat 11h nu och är jätte-nöjd! Ett av de bättre RPGs som släppts på senaste tid. Det är mer icke-linjärt än FF13, vilket är bra! Det är inte så stort och öppet som Skyrim, vilket, tro det eller ej, också är bra :D 17/02 Jo det är ju JÄTTE många MMOs som har samma combat-system... SUCK! 17/02 Spelade demot... Was not impressed :( men tänkte what the hell och köpte det ändå, början var sisådär men efter ett tag börja ju en bättre story och blev bättre. Är fortfarande inte impressed men tycker det är kul att spela och riktigt tight kontroll... 17/02 Älskar spelet! < 3 17/02 Jag har haft galet kul med det sedan jag gav det en chans. Massa vapen att välja mellan ifall man så vill, härliga miljöer även om dom rätt ofta ser utdaterade ut, och tyvärr så händer det såklart att dom återanvänder material lite väl uppenbart. Det... 17/02 Kingdoms of Crash. Bedrövlig kvalitet, spelet kraschar konstant på 360 (och jodå, alla andra spel - och det är några stycken - funkar kanon, så det är definitivt inte hårdvaran). Får hoppas att de patchar ihop det någon gång. 17/02
Skicka en rättelse