Lägger till religion och spionage – snart har spelet lika mycket content som fyran!

Ni som blev förgrymmade över att religions- och spionage-aspekter helt försvann i #Civilization V kan glädjas åt att den nyutannonserade expansionen Gods & Kings fokuserar på just detta. Tillägget släpps i vår och erbjuder också nya civilisationer, enheter och scenarion.

Totalt får du:

  • Nio civilisationer (bland annat Nederländerna, Karthago, kelterna och Maya-indianerna)

  • Nio nya ledare

  • Scenario: medeltiden, The Fall of Rome och Empires of the Smoky Skies (viktorianskt sci-fi-scenario, wtf)

  • Nio nya wonders

  • 27 nya enheter

  • 13 nya byggnader

  • Nya teknologier och resurser

Stridssystemet och datorintelligensen ska också ha fått sig en finputsning, och två nya stadsstatstyper (Mercantile och Religious) läggs till. Din flottas skeppstyper har också delats upp mellan typerna närstrid och avstånd.

Fyller denna nyhet dig med lyckliga tankar om stundande dagar som blir till nätter som blir till dagar, medan du successivt expanderar ditt Civilization-rike?

Jag är sämst på Civ V men det är ändå asakul att spela! En-runda-till-bara.... 18/02 Se, där avslöjar du dig själv. Kultur och varor är olika saker. Jag jämför inte bilar, utan spel. Närmare till hands är att jämföra böcker eller tavlor. Då skiter jag i omslaget, som tyvärr många går på, och tittar på innehållet. Jag förstår att vissa... 18/02 Precis! Det har jag också väntat på.. Och flygplatser, fast då dör väll sjöslagen ut. Tycker också att de borde införa mer options för workers, mer än fort. (Civ4) 18/02 Du har fortfarande ingen rätt att säga att folk tillhör en "lättroad pöbel". Det är ett påhopp och är inte speciellt moget. Inser du inte det själv kanske du borde söka vidare efter lite mer självinsikt eller rent av lite mer egen livsefarenhet. För att... 18/02 Jag tar mig rätten eftersom jag inte roas av spel som fördummas för att passa en lättroad majoritet. För att jag ska få något ut av spel måste de vara tillräckligt komplexa för att vara stimulera mitt huvud. Den lättroade pöbeln (enbart kulturellt sett)... 18/02 När ska det dyka upp en WWII expansion? Lr finns det kanske någon Mod där ute?? 17/02 @Floffe, om du säger att BF-serien kräver smala resurser har du tydligt aldrig spelat spelet som det ämnades att spelas. Civ IV kanske är "mer avancerat", men det ger dig ingen rättighet som alls att kränka de som föredrar Civ V. Det innebär inte att... 17/02 Det är Civ 1 till SNES som gäller, alla som inte tycker som jag är själlösa CS-Kids! Min smak är allas smak. 17/02 Det har aldrig slagit dig in att smak är subjektivt? Har inget emot folk som tycker Civ IV är bättre, det jag hakar upp mig på är ditt sätt att spy galla över de som faktiskt gillar Civ V. Själv gillar jag båda spelen och har ingen direkt favorit. 17/02 När det kommer till god smak är jag definitivt en elitistisk snobb och det är jag stolt över. Tuggummikonsumerism och annan pengastinn själlöshet har tyvärr ersatt de tidiga utvecklarnas skaparglädje med träligt lönearbete i något som blivit en ekonomst... 17/02
Skicka en rättelse