Förra året vann Mass Effect 2. Året dessförinnan Modern Warfare 2. Vilket spel borde vinna i år? Det är upp till dig!

I mitten av mars drar Dataspelsgalan 2012 igång och en av kategorierna spel kan vinna i är folkets val. Det vill säga du och jag, han till vänster och den där med en surfplatta. Förra året tog #Mass Effect 2 vinsten, året dessförinnan #Call of Duty: Modern Warfare 2 och året innan det var det #Grand Theft Auto IV som fick smaka guld. Vilket spel tycker du borde vinna i år?

Knata in på Folkets val-omröstningen och rösta. Du kan välja mellan allsköns spel, utvalda utifrån försäljningsstatistik och juryns utlåtanden. Blir det kanske #Portal 2 som vi tyckte var årets bästa spel, #Dice-pangaren #Battlefield 3 eller varför inte #The Elder Scrolls V: Skyrim?

Vad röstar du på och varför?

Röstningen pågår till och med 11 mars och vinnaren kommer logiskt nog presenteras 15 mars under själva evenemanget.

Jag satt då klistrad framför skärmen säkert 40 timmar över helgen, försökte styra sveriges rike men oskillad som jag var med fel giftemål och konflikter så slutade jag som en enslig greve i mellansverige. Har väl kommit sådär halvvägs genom då, och har... 21/02 Undrar varför de inte bara kallar den Spelgalan ;) ...fast då skulle väl vanliga Svensson tro att det är typ V75/Stryktipset etc ^^ 20/02 Åsikter.. :) Jag tycker MEs gameplay är mycket streamlined så att det passar många. Åtminstone i första DX så kunde jag vara kreativ och hade större möjlighet, mer frihet att hantera problem på så som jag vill. I ME så kan man inte ens hoppa.. 19/02 Deus Ex är exakt samma sak en shooter rpg utan galaxen och väldigt tråkiga boss fighter. Allting går ut på att rädda världen eller galaxen? Dock de enkla faktumet är att ME kanske inte är för alla men det är MINST lika bra som Deus Ex. 19/02 The Sims 3: Pets är med i listan men inte The Witcher 2? I'm out. 19/02 ME är mer en shooter än det är ett RPG. Jag finner det otroligt trist, ME2 går ut på att rädda galaxen med ett gäng proffs med psykologiska problem. 19/02 Du skriver som om du vore 12 vilket förmodligen förklarar varför du inte gillar ME serien som är en av de absolut bästa rpg seriena genom tiderna och Bioware är gudar. Visst Dues Ex är as bra men säger du att ME är dåligt då kan du ingenting om rpg. 19/02 Hur är tvåan ? Gillade inte ettan då man kunde få en riktigt pissig arvinge o torska alla sina områden. Gillar mer konstant expansion ala EU3 :D 19/02 Kass lista med kassa spel. Bju på Crusader Kings 2 19/02 Paranoid som jag är kan jag inte låta bli att undra över om det finns en röd tråd bland spelen som har råkats nominerats. Är det samma DRM-kartell av företag som står bakom dem? Finns det något spel som är independent, eller är kravet att man måste vara... 19/02
Skicka en rättelse