DLC släpps till höger och vänster, vad har du för åsikter om fenomenet? Mega64 har slipat ihop en sarkastisk DLC: The Game-film som visar upp en potentiell extrem fortsättning.

Vad vore en söndag utan lite flyktigt filosofiskt tänkande? Sketch/film-gruppen Mega64 har slipat ihop en sarkastiskt tolkning av den nuvarande DLC-vågen där spel får DLC, nedladdningsbart innehåll, planerat till släppet, långt innan spelet ens släppts. Ja, de flesta storspel har dylika planer och det slutar inte sällan med att man betalar för sådant man tänkt sig ingått tidigare.

Men frågan vi ställer dig är hur förhåller du dig till det här, hur långt kan utgivare och utvecklare gå för att få in profit för sina produkter?

Vilka exempel tänker du på som sticker ut i antingen positiv eller negativ riktning, eller har du kanske någon konstruktiv kritik att ge någon specifik studio någonstans på jorden?

Jag är för det mesta emot DLCs idag, mest för att de ofta ger väldigt lite innehåll till höga priser. Sen så kan jag inte ladda ner från mitt internet hemma så alla dessa extrauppdrag och saker som kanske är intressanta ändå är utanför min räckvid för... 20/02 Enda DLC jag köpt på senare år var Back to Karkand & jag tyckte det var lite typiskt när banorna redan låg installerade i spelet sedan någon uppdatering. Tänker mig det som en sketch ur Monty Python. -What are those maps doing there, why can't I play... 20/02 Om man utvecklat ett spel och släppt det men känner efter ett tag att man skulle vilja utveckla det mer genom att införa ny mekanik eller har hittat lösningar på problem man inte kunde lösa förut som gör att man kan tillföra en till dimension till ett... 20/02 Det spelar ingen roll. Exempelvis är det bara meningslös spekulation att hävda att dlc är innehåll som skulle varit inkluderat i spelet från början. Hur vet man det? Låt dom välja vilken betalningsmodell de vill, sen väljer köparna om de vill köpa. Så... 20/02 Det är min personliga åsikt att Ea är ett av de värre bolagen inom marknaden, eftersom de har sabbat serier med sitt DLC svineri som jag personligen tyckte om tidigare. Därför hatar jag Ea. Skrev aldrig dock att det var det enda företag som sysslade med... 20/02 Det är min personliga åsikt att Ea är ett av de värre bolagen inom marknaden, eftersom de har sabbat serier med sitt DLC svineri som jag personligen tyckte om tidigare. Därför hatar jag Ea. Skrev aldrig dock att det var det enda företag som sysslade med... 20/02 Tycker dlc är okej om man inte sliter ut en del av spelet innan release för att kränga. 20/02 Min åsikt är att Ea är det värsta av alla bolag inom hela marknaden, därför att deras DLC svineri har direkt sabbat serier som jag personligen tyckte om innan. Naturligtvis är inte Ea ensamma där, något jag aldrig har påstått heller, alltså läste du fel... 20/02 Expansioner ska det va. DLC är för lite för för mycket pengar. Se på Sims 2 t.ex, där fick man ganska okej med saker och funktioner för ~200 kr. Nu som det är idag får man kanske en sketen map och ett polerat vapen för ~150 kr 20/02 Den här sidan behöver mer polls, jobbigt att gå igenom massa kommentarer för att se vad folk känner. 20/02
Skicka en rättelse