På mindre än 48 timmar tjänade Remedy in kostnaderna för utveckling och marknadsföring genom försäljning.

#Remedys konvertering av #Alan Wake till pc lyckades mycket bra enligt försäljningssiffrorna. På mindre än 48 timmar tjänade utvecklarna in alla utgifter för utveckling och marknadsföring. Företaget stoltserar på det officiella forumet med att Alan Wake toppade försäljningslistorna på Steam på spelets releasedag.

Inte illa med tanke på att spelet från början var tänkt att vara ett flaggskepp för pc och Games for Windows och sedan endast lanserades på konsoler. Fans verkar dock ha förlåtit Remedy och Microsoft.

Har du testat Alan Wake på pc? Är konverteringen värd de starka försäljningssiffrorna?

En mycket förtätad, snygg och skrämmande spelupplevelse, en av 2010 års bästa spel, men eftersom jag har 360-versionen är det onödigt att köpa PC-versionen, som troligtvis inte fungerar lika optimalt. But hey, I could be wrong med "troligtvis". 26/02 Nu har NVIDIA släppt nya drivrutiner. Kolla om inte era burkar funkar bättre med dem. 22/02 hmm, tack för tipsen:) luft genom flödet i datorn är helt ok, kortet är ej klockat och har haft bra resultat i MSI afterburner. det som händer minutrarna innan spelet krashar är att fläkten på kortet varvar upp till max, sen ner igen då det har blivit... 21/02 Du har helt rätt! Alan Wake är då fan inte horror det är Psykologisk Action Thriller, Amnesia är Survival horror. Helt två skilda genrer. I och med att du förväntat dig att Alan Wake skulle vare ett horror spel, så förstår jag att du är besviken. Men... 21/02 Hur exakt vet du att du upplevt allt som Alan Wake har att erbjuda om du bara spelat i 5 minuter? Det går inte riktigt ihop. 21/02 Tycker Alan Wake och de flesta remedy spelen har en bra grundstory. Men så är de, bra spel säljer bra till PC också. Skit spel tankas hem testas och kastas bort och sen vill folk inte köpa dessa. Det är väl de spelindustrin vill att man ska inte tanka... 21/02 Bojkott, gubbar! Bra spel görs till PC och inte till en dumburk som begränsar spelets komplexitet till en knapp med autosikte. Man dumförklarar PC-användarna, men det är ju inte vi som köpt konsol! 21/02 För egen del handlar det inte om tempen egentligen utan att fläktarna på korten låter som tröskverk >_< Flödet i lådan är det inget fel på, men eftersom jag helst inte vill ha upp chassifläktarnas varvtal så åker inställningarna ner lite. Som det är nu... 21/02 Postade precis en kommentar men verkar inte ha gått igenom så tar det en gång till. 80grader är en helt normal temp för grafikkort, de klarar uppåt 100grader utan större problem, krashar det i lägre temperaturer än det så bör man se över sin hårdvara.... 21/02 Jag köpte det nu, i tisdagens morgonstund... 21/02
Skicka en rättelse