Day 1 Studios går tillbaka till robotrötterna i och med free-to-play-titeln Reign of Thunder – tillkännagivanderulle hos FZ!

Klomp, klomp, klomp. Så kan det tänkas låta när gigantiska plåtkolosser stampar omkring innan de fortsättningsvis kämpar mot varandra med dödliga arsenaler till sitt förfogande. #Day 1 Studios har arbetat med F.E.A.R-titlar och #Fracture, men det är nu dags för dem att återvända till #MechAssault-rötterna i och med #Reign of Thunder. Tillkännagivandetrailern, samt Day 1:s första uttalande, röjer att det är ett arkadigt prylfokuserat lir baserat på free-to-play-modellen.

Tungt mechös. Vad tänker du om det? Andra titlar på samma tema som är på gång är trots allt #Hawken och #MechWarrior Online som även de väntas ut i år.

[video=10893]

(Bilden kommer från MechAssault)

För er som vill lira ett schysst Mech Fps: https://playhawken.com Multiplayer gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=udEAEARD-Fo 21/02 Det här såg faktiskt väldigt likt ut MW4. Alltid skoj när det kommer mech lir även om jag håller med om att det gick sjukt snabbt. Snacka om krafter som påverkar piloten. Sen finns det ju ett riktigt Mechwarrior Online lir på G, fast det verkar ha en... 21/02 COD med robotar? :p 21/02 Ni vet väl att det finns en rätt bra Crysis Wars modd som heter Mechwarrior Living Legends, allt som behövs är crysis wars som man kan köpa för typ 100kr, finns bara multiplayer dock. Själv så har jag lirat det sen det kom ut. Moddens hemsida: http://ww... 21/02 Är inte de flesta FPS idag rätt "slow paced"? 21/02 Håller fullkomligt med Wartex - varför ska allt i dag vara så förbannat "fast paced"? Vi pratar robotar på upp till ett par hundra ton - de springer helt enkelt inte runt som idioter, som synes i videon. Suck, de borde kika lite mer på de riktiga MechWa... 20/02 Såg lite för småskaligt och för fast-paced ut imho. Typ snarare War of Cybertron än Mech Warrior. Grafiken var dock ett steg upp från vad man sett i tidigare mech spel. Åh, jag skulle ge min högra hand för ett riktigt Mech Warrior-spel i frostbite 2-mot... 20/02 Jämfört med Hawken så ser detta inte speciellt bra ut. Ser ut som Mechassault men med andra modeller för att inte inkräkta på Battletech/Mechwarrior licensen. 20/02 Mechs sitter alltid fint, speciellt de mer västerländska modellerna utan glidflygande robotar ^^ Såg väl helt okej ut, kanske lite rörigt/grötigt och möjligtvis för snabbt, för lite taktik, men det återstår att se. Själv älskar jag sega, tunga men kraft... 20/02
Skicka en rättelse