Spana in den förlängda lanseringstrailern och känn hajpen sprida sig i din Reaper-fientliga kropp.

Igår lade min käre fiende Hampus upp den officiella lanseringstrailern för Mass Effect 3, och konstaterade i samma veva att det är "fånigt" att en förlängd version dyker upp under morgondagen. Nåväl, igår var igår och morgondagen då är dag idag och denna dagen till ära kan vi alltså bjuda er på den förlängda släpptrailern från Mass Effect 3!

Det halvnya klippet är sisådär 40 procent längre än tidigare, vetenskapligt uträknat.

[video=10904]

Blir du ännu mer sugen på Mass Effect 3 efter att ha avnjutit ovanstående klipp?

Mass Effect 3 släpps den 8 mars till pc, Xbox 360 och Playstation 3. Ni som vill laddar upp genom att testa demot och lusläsa FZ:s förtitt för sjuttioelfte gången.

Är mass efffect spelen typ som crysis eller? 22/02 ME3 släpps om några veckor så det är inte konstigt att det postas många nyheter om det. EAs marknadsföringsmaskin går på högvarv och de släpper något nytt nästan dagligen i form av filmer, demos, screenshots och skickar upp spel i atmosfären. Klart det... 22/02 Lägg upp detta så att det finns tillgängligt att se lätt i en tråd eller vad som vore bäst. Det är bra skrivet, det kan jag hålla med om. Jag klankar själv ner på spel i vissa tillfällen, det kan jag erkänna. Men jag har mina anledningar till dem. Men... 22/02 Posta ditt rant i en sådan tråd då så kanske du får en önskvärd effekt. Här blev ditt inlägg bara malplacerat. 22/02 Nu var det ju inte menat till denna tråden specifikt, utan mer generellt efter att ha läst flertalet recensioner och trådar på detta och andra forum. Och tro mig, när spelet väl är släppt så kommer folk knorra. Och spelet kommer ju knappast få full pott... 22/02 Vad dillar du om? I princip alla kommentarerna i den här tråden har varit positiva med folk som ser fram emot spelet och tycker trailern är bra. 22/02 Bästa jag läst på länge på fz. 22/02 Gamers måste vara planetens mest otacksamma människor (och jag skäms över att tillhöra skaran gamers). Ni knorrar och gnäller i varje tråd om ett nytt spel hur förra sög, hur grafik inte spelar roll yada yada yada. Varje spel är ett konstverk i sig. Oer... 22/02 Jäkla tjat det är om detta spel! Hur mycket "nyheter" ska ni mangla upp egentligen? Nu är det överdrivet. Så bra kommer inte detta spel att bli. Det är otroligt lång väg ifrån vad "grafikmässiga" spel kan vara idag. 22/02 Deras Arkham City, TOR och Fable 3-trailers är sanslöst bra! 21/02
Skicka en rättelse