Fixar problem med krascher, kontrollknas och strul med att ladda hem modifikationer.

#Bethesda har släppt lös #Skyrims pc-patch version 1.4.26 för betatest via Steam, allt du behöver göra för att testa är att logga in på Steam>Konto>Beta-deltagande>Ändra>Skyrim Beta och sen kommer spelet automatiskt uppdateras till den senaste versionen.

Eftersom patchen är i utveckling fortfarande så är det dock en bra idé att säkerhetskopiera dina sparfiler först, om du inte vill att gigantiska ponnys helt plötsligt ska börja se ned på dig.

Detta innehåller Skyrim 1.4.26:

Är du fortfarande vilse i Skyrims enorma snölandskap, eller är ditt äventyr med Bethesdas senaste redan över?

Bilden: detta är effekten av en vanlig bugg hos de som inte uppdaterar sitt Skyrim.

Mitt äventyr är lååångt i från över, jag har 127 timmar spelat och jag har inte avslutat huvud storyn än, blir så distraherad av saker hela tiden, ska bara det där, ska bara det här osv. 22/02 Men det har inte släppts någon Skyrim Script Extender till denna version än, så jag stannar på den förra patchen tills vidare. Måste ju ha SkyUI! :D PS. 267 timmar in, fortfarande massor att göra. Har inte klarat Main Questet än. :) 22/02 Över 200 timmar speltid och jag har fortfarande inte besökt Solitude. Finns fler städer jag inte varit i, som Morthal och Markarth. Knappt varit där. Sprungit förbi men that's it. Galet många quests och dungeons kvar också... Ja, jag vet inte vad jag... 22/02 Nej, jag har inte heller äventyrat klart än i Skyrim, trots 150+ timmar! :) Det här låter nästan som en bugg har jag råkat ut för ett par gånger, men den gick dock att ta sig ur även om det var lite trixigt. Den jag råkade ut för var iofs på andra hålle... 21/02 Äventyret börjar på allvar när moddarna mognat om ett år. 21/02 ja jäklar, måste nog uppdatera då, trodde drakarna skulle se ut så! 21/02 Nej, jag trippar ganska glatt vidare trots 200+ h, dock börjar kanske intresset svalna något...fast med lite mer schyssta moddar kan det allt väckas till liv igen! 21/02 Inte helt över några quest till och explora några ställen också, Och sen är det ju alltid kul att messa runt med mods! 21/02 Mod load order functionality är rejält efterlängtat. 21/02 Lagt det på hyllan tills vidare. Plöjde 100 timmar och klarade main samt i princip alla sub-quest jag kom över. Får se om jag återvänder framöver... 21/02
Skicka en rättelse