April blir till juni när historieberättaren Ragnar Tørnquist förklarar att Funcom behöver mer tid på sig för att spelet ska bli så bra som möjligt.

Den 19 juni blir nytt släppdatum för #Funcoms lovande onlinerollspel #The Secret World. Tidigare var titeln schemalagd för april, men förseningen ska säkerställa att norrmännen får den extra tid för finslipning som de behöver.

– Att vi tillåter för mer tid till finslipning av spelet visar verkligen hur mycket Funcom som företag tror på The Secret World och hur drivna vi är av att göra det så bra som möjligt. Den extra tiden kommer också tillåta oss att utföra mer kvalitativt betatestande, och snart kommer vi också att utannonsera flera allmänna öppna beta-events där hundratals spelare ska få testa spelet innan lansering, säger välmeriterade The Secret World-chefen Ragnar Tørnquist.

Över 750 000 spelare har registrerat sig för betan, uppger Eurogamer.

Det är ju ett ganska "simpelt" combat system i det men det kan helt vara värt det om grafisk design och "lore" är det centrala för där skiner detta verkligen. Questandet är linjärt sin uppbyggnad och det är mer eller mindre ett rent pve spel. I många... 22/02 oavsett så tror jag mkt starkt på detta spel :) för mig är det uppföljaren på anarchy online, som var spelet där riktig online startade tyckte jag. 22/02 Håller helt med det Bruttan skrev. Bra skrivet f.ö. AOC var lysande när det kom och det hade en orhörd potential och det var lite mera vuxet. Spelade det en hel del back in the day, men intresset sinade då det var uppenbart att Funcom vägrade förbättra... 22/02 Svar nej, har aldrig varit på någon annan server än på fury. Och det är ju märkligt att man ändrar pvpgrupper baserat vad som händer på en pve server istället för att fixa servertransfer som spelarna föreslog. Sedan var det inte därför, man ändrade det... 22/02 dom ändrade pvp-minigames pga spelare från tex fury som gick till pve servers och gruppade upp och farmade pve spelare i minigames, du är kanske en av dom som bidrog till detta. mycket av det du skriver är överdrivet,det enda du är spot on på är sieges... 22/02 har lirat aoc sedan release och började lira det då det utlovades "instant fun" och "little gear dependency" och så var det i början och kör sedan introduktionen av f2p just det, f2p. kan beskrivas som en av de sista som lirar detta och är en fanboy av... 22/02 vad menar du? funcom har inte gjort ngra fel mot sina subs,, ren lögn i mina ögon det du skriver vad hette din main och vilken server fanns du på i aoc btw? 22/02 conan hade en del buggar när det släpptes,, men konstigt nog märkte jag knappt av en enda,hursomhelst så har spelet genomgått sjukt många förbättringar sedan release, och det är ett av dom bästa mmo spelen som finns därute, särskillt end-game är sjukt... 22/02 Ska vara ärlig, detta MMO känns så jävla trist och deprimerande som ett spel kan bli, bara designen är ju så grå att man gråter aska. 22/02 Det var ju helt säkert more polished än det var 7 månader tidigare :P Men sådana stora spel med så mycket nya grejjer kommer ju inte funka smärtfritt. Jag var med Conan ifrån början och vart aldrig speciellt bitter på det. 21/02
Skicka en rättelse