Tillägget From Ashes dök upp på Xbox Live Marketplace "något" tidigare än väntat, varefter Bioware bekräftade att det rör sig om släpp-DLC. Smärre spoilervarning utfärdas.

För två veckor sedan rapporterade vi om mystiskt släpp-DLC till #Mass Effect 3. Nu har det bekräftats genom att det numer nämnda Mass Effect 3-DLC:t From Ashes dök upp tidigt på Xbox Live Marketplace (tack Kotaku), varefter #Bioware i officiella forumet bekräftade informationen med nedstående uttalande:

– Hej allihopa! Vi är glada över att kunna bekräfta att Mass Effect 3: From Ashes-DLC:t kommer finnas tillgängligt vid släpp till alla plattformar. För de av er som köpt N7 Collector's Edition (inklusive PC Digital Deluxe Edition), får ni det gratis utan extra kostnad. Vi har mycket mer detaljer för er senare under veckan! Håll hårt i hatten!, säger Michael Gamble på officiella forumet.

Innehållet är inte helt klart, men informationstexten röjde att det handlar om att finna förlorade hemligheter från förr, samt att du kommer kunna rekrytera en medlem av Prothean-rasen.

Vad tänker du om det här?

Missa inte den maffiga utökade släpprullen som dök in i vårt arkiv igår.

Day 1 DLC = Day 1 DLC, glöm inte deras kära mappack. Även om alla får det gratis senare, så finns inga garantier för det. Annars kunde de ju släppt allt direkt så hade alla varit nöjda ;) Intressant i teorin men värdelöst i praktiken, genom att genomför... 24/02 Tydligen kan man vända på omslaget i fodralet för att byta kön på boxart. :P https://www.youtube.com/embed/v62pM93iS4A 24/02 Jag ska göra det mest hemska, vidrigaste, mest syndiga och förnedrande man kan göra enligt utgivarna: Jag ska köpa det begagnat MOHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAAHHA och inte ge dom en krona för varken Online pass eller dlc (struntar fullkomligt i mp) 23/02 Vad alla andra gör intresserar mig inte. Jag anser inte att något är rätt eller acceptabelt bara för att de flesta tycker att det är så. Jag tar ansvar för mig och mina handlingar. 23/02 vissa av oss jobbar. och kappa har jag nog ingen. men hjärna nog att inse att det spelar ingen roll om du avbeställer eller inte. det skiter dom faktiskt i. om du däremot övertygar alla andra också så kanske. men troligen inte, för förr eller senare ger... 23/02 Hahah, det var länge sedan man fick barnbidrag, innan FZ fanns. Intressant att du hela tiden försöker visa hur vuxen du är och hur du har råd att betala för DLC, som om det skulle vara något argument för DLC samtidigt som spelsläpp. Det låter mest som... 23/02 Känns tråkigt att dem gör såhär, men kommer ändå inte hindra mig från att köpa spelet. Kommer nog dock strunta i denna DLC till en början, och kanske införskaffa den till andra genomspelningen. :) 23/02 Snacka om att helt missa poängen. Om du går till en bilhandlare och köper en splitterny bil för 300'000kr, då förväntar du dig följande: - Ska fungera felfritt - Ska ha alla delar inkluderade I spelvärlden funkar det mycket annorlunda. I -bästa- fall... 23/02 Alla ska alltid hata på EA oavsett vad de gör, bra eller dåligt, bara för att det är EA... och jag står nästan alltid där och försöker ursäkta det de båda gör. Den här gången dock så är det väldigt svårt att förstå vad som fick dem att tro att det här... 23/02 Fanns ingen förinformation om launch-DLC; beslutet att köpa var redan taget, transaktionen genomförd och förväntningarna klara. Nu kom meddelandet att vi som redan bokat N7-ed. får launch-DLC. En överraskning och gratis från mitt perspektiv. Däremot hål... 23/02
Skicka en rättelse