Kojima Productions letar efter nya utvecklartalanger för att använda sig av grafikmotorn Fox Engine för att i sinom tid få ut ett nytt Metal Gear Solid på marknaden. Big Boss Wants You!

Skulle du vilja arbeta med Hideo Kojima och #Kojima Production och där utveckla ett nytt Metal Gear Solid? Tidigt imorse twittrade Hideo om att en ny GDC-sajt dykt upp, en sajt som påpekar att "BIGBOSS wants YOU for THE "NEXT" MGS". På GDC-mässans karriärpaviljong (6-9 mars) kan du ta dig ett snack med mannen, och gänget, för att påvisa om du har talangerna som söks. Det innefattar allt från programmerare, till ljuddesigners och så vidare till varumärkeschef.

Men vad vet vi egentligen om nästa MGS? Det kommer släppas till "högnivå"-konsoler och pc, använda sig av FOX-spelmotorn och... det var nog allt.

Jag reagerade också på det. :D 23/02 storyn i helhet innehåller ju gigantiskt mycket info om hur den världen hänger ihop. har spelat igenom alla som släppts 2 ggr minst men måste ändå söka upp bakgrundsinfo då o då för att koppla ihop allt 22/02 http://4.bp.blogspot.com/-UgF--nUOCLU/TpbLZ8msXbI/AAAAAAAAAyk/sgtDA6pdAPg/s200/fuck-that-guy-dumb-bitch-yao-ming-rage-face.png 22/02 Att FZ har fel bild till nyheten gör att du har fel. här är den riktiga teaserbilden: http://www.konami.jp/kojima_pro/gdc2012/detail_en.html klicka på kuväret. Och anledningen till att ajg skrev Snake är för att Big Boss har/hade kodnamnet Snake. 22/02 Högnivå konsoler :) 22/02 Gametrailers går igenom alla spel samt förklarar storyn kronologiskt i deras Retrospective serie. Det kanske kan vara av intresse? Jag har tittat igenom den två ggr men tycker fortfarande att storyn är jävligt krånglig. ^^ http://www.gametrailers.com/ga... 22/02 MGS4 var sista med Snake, men om dom tänker göra ett till spel med Big Boss så kommer det att vara innan MGS1 eller mellan MGS1, MGS2 och MGS4. PcKaffe det är Big Boss på bilden, sen är bilden från MGS: Peace Walker. 22/02 Tackar, får kolla upp. 22/02 Både MGS1 och 2 finns till PC. Kan vara värt att kika på. 22/02 A fast det är inte alls allt. 1. Karaktären på teaserbilden har en ögonlapp. Dvs det är högst troligen Big Boss. 2. patchen på Snakes arm säger "diamond dogs" (david bowie?) 3. Det är en hundjevel med på bilden så troligen kommer det vara relevant på... 22/02
Skicka en rättelse