De senaste Geforce-drivarna lovar rejäl fartökning för Skyrim, plus kvalitetsförbättringar i Diablo 3, Battlefield 3 och Modern Warfare 3.

De senaste officiella drivrutinerna till Geforce-grafikkort kan ge #The Elder Scrolls V: Skyrim en prestandaökning på anmärkningsvärda 45 procent. Det menar #Nvidia, som fyller på informationsbladet med salivtriggande uppgifter om prestanda- och/eller kvalitetsförbättringar i titlar som #Battlefield 3, #Diablo 3 (få en betanyckel av FZ!) och #Call of Duty: Modern Warfare 3.

Drivrutinerna bär versionsnummer 295.73 och finns för Windows 7 och Vista. De passar grafikkort från Geforce 6-eran och framåt.

Avslutningsvis ska det kanske nämnas att alla inte kommer få exakt 45 % bättre Skyrim-flyt med de nya drivrutinerna. Men någon form av prestadaförbättring kan vi kanske hoppas på, såväl i Skyrim och andra spel. Hur funkar de nya drivrutinerna för dig?

Tack till asdfg, Barre för detta #nyhetstips!
"Upp till 45%" betyder ingenting. Det kan lika gärna röra sig om marginella förbättringar. Om du betyder kort beroende på hur många procent tillverkarna påstår att det kan bli bättre så gör det. Låter oerhört korkat om du frågar mig. 25/02 NVIDIA verkar ha lite bättre teknisk kompetens. Kör på GF 460 GTX - funkar väldigt bra med OpenGL i Linux. AMD blir slagna rent prestandamessigt, men de jobbar på att öpnna drivrutinerna. 25/02 Självklart (eller ja, förhoppningsvis), kanske också därför de är försiktigare med att försöka få fram en WHQL-drivrutin, så att de själva kan göra mer intern testning innan den dras iväg till MS. Men återigen - att inte kunna leverera en på 4 månader... 24/02 Det hände för 2 år sedan, de har säkert lärt sig av misstaget. 24/02 Att kalla deras beta drivisar skit är lite väl hårt. 24/02 Finns fortfarande en anledning till varför de är BETA-drivrutiner och inte WHQL-certifierade. Finns inga ursäkter för att inte klämma fram en WHQL-driver på 4 månader. Bara för att du inte har problem med en drivrutin betyder det inte att den är felfri,... 24/02 Absolut inget fel på deras beta-drivisar. Suttit på 290.36 ett bra tag och de har fungerat utmärkt samtidigt som de bland annat möjliggjort AO i Skyrim och fixat en stor grafikbugg för mig i Bf3. De släpper inte ut vad för skit som helst bara för att... 23/02 ...som är just beta-drivrutiner. De är det av en anledning, dåligt av nV att inte bemöda sig med (eller, vilket skulle vara ännu värre, har möjlighet) att fixa fram "riktiga" drivrutiner oftare. 23/02 Aldrig mer AMD/ATI, första och även sista gången jag valde det. 23/02 Här är länken till laptop-drivrutinerna. http://www.nvidia.co.uk/object/notebook-win7-winvista-64bit-295.73-whql-driver-uk.html Lär testat ikväll på mitt 550M 23/02
Skicka en rättelse