Med start i övermorgon kan du provköra den hoppiga multiplayer-shootern.

Klockan 18 svensk tid nu på fredag blir betaversionen av #Tribes: Ascend öppen för alla. Utvecklaren #Hi-Rez Studios har visserligen redan släppt in ett rejält antal buggjägare i den slutna betan som rullat sedan i höstas (de nämner 300 000 deltagare), men om du på något vis lyckats missa att få vara med får du nu alltså en chans helt fri från hinder.

Tribes: Ascendant är en klassbaserad multiplayer-shooter som kommer kunna spelas utan kostnad. Vi har ännu inte fått tag på något konkret releasedatum, men det snackas om debut under årets första kvartal.

Tribes: Ascend är skit kul, och för dem som oroar sig över det, så är det inte pay to win. Det kan ta en viss tid att låsa upp vissa dyra vapen, men det går att göra med bara spelande. Om ni inte har provat spelet, så signa gärna upp med min referral-li... 30/03 KUL! :D 03/03 Någon som kommer in och spelar? Jag får bara fail mär jag ska logga in. 24/02 Allra helst köper VIP - Status? Såfort du köper något, guld eller boost-packet så blir ditt konto permanent VIP. Du får det på köpet dvs. 23/02 No shit Sherlock. ;) 23/02 De vill såklart att du ska köpa XP-boosts och/eller Guld för att låsa upp saker och ting. Allra helst att du såklart köper VIP-status också. Det må vara gratis att spela men det kostar fortfarande att utveckla. League of Legends har mer eller mindre sam... 23/02 Underbart spel! Tight gameplay och snygg grafik. Det enda som stör mig är att det går långsamt att levla upp och vapen som kostar 100 000 xp att låsa upp. 23/02 Skrev jag det eller? Nej.. Naturligtvis finns det alltid fuskare. Att Battlefield fortfarande använder sig utav punkbuster är ofattbart, när det är erkänt över hela världen som det absolut sämsta anti-hack mjukvaran. Men för att kunna lira BF eller andr... 22/02 Grymt intresserad av det här spelet, fick en nyckel för en vecka sedan men har inte haft någon dator som klarar av systemkraven. Förhoppningsvis har jag fixat detta inom den närmsta veckan så man kan testa spelet=). 22/02 för att det var så svårt att komma in i closed beta >.> 22/02
Skicka en rättelse