Hårdkokt realtidsstrategi med fokus på Kalla kriget-perioden och total undergång – ja tack?

Imorgon släpps realtidsstrategin #Wargame: European Escalation lös, och det firar FZ med en titt på lanseringstrailern. Wargame fokuserar på Kalla kriget-perioden 1975 till 1985 och bygger på ett "tänk om"-scenario där spänningarna mellan erans två supermakter eskalerar i fullständigt krig – och kärnvapen ses som sista utvägen.

Du får strida i Tyskland och i andra delar av ett Europa splittrat mellan militärallianserna Nato och Sovjet och dess lydstater. Det utlovas en stor och fläskig singelkampanj, till alla skrivbordsgeneralers stora lycka.

[video=10909]

Tydligen så är det en steam-kod man får när man köper spelet på greenmangaming, så det finns inget skäl till att inte köpa det där. :P Har spelat några timmar nu och tycker att det är ganska bra. Det är definitivt ett annorlunda rts mot vad man är van... 24/02 Köpte detta spel på steam För nån dag sen då de va BETA mp å kan säga att de är rätt nice :) 23/02 Jao håller med, av de filmer jag har sett så verkar spelet sakna stategiskt djup. Vilket är lite synd, hade kunnat bli riktigt coolt om de hade satsat lite mer på realism. Mmm close combat var riktigt najs back in the days, tycker dock att Men of war... 23/02 Du är alltid så negativ! ;) 23/02 Kunde inte sagt det bättre själv, Close Combat va ett riktigt bra. 23/02 Känns lite som World in Conflict, men tyvär för mycket no brainer för min smak, då kan man lika gärna spela SC2 i stället... lite mer realism hade inte vart fel. Man skanar Close Combat-serien extra mycket när man ser en hord av olika truppslag springa... 23/02 återstår att se hur bra det här är.. misstänker dom kompromissat lite för amerikanska gamers föredrar all action - no brain. 23/02 Så då är frågan, ha spelet på steam, eller köpa det på greenmangaming för en hundring billigare? 23/02 Av trailern att döma så ser det ju till en början lovande ut, tills man ser att alla fordon kör otroligt fort, soldaterna springer i 90km/h och sprutar spårljus omkring sig som om alla soldater va utrustade med spårljusammo. Eller varför inte anfalla... 23/02 Wargame: European Escalation är ute nu! KÖP KÖP KÖP! laddar ner från USA server på steam. Funkar kanon 23/02
Skicka en rättelse