Flera personer på EA Sports har lämnat företaget för att starta en egen studio. Deras första spel heter BlackSpace och är ett RTS med actioninslag.

Grundarna av #PixelFoundry Games har tidigare arbetat med att utveckla stora titlar på #Electronic Arts. Deras första spel, #BlackSpace, är ett realtidsstrategispel med actioninslag. Spelaren måste balansera sin ekonomiska och defensiva förmåga för att lyckas i spelet.

– Vi är i början av utvecklingen av BlackSpace. Precis som andra oberoende utvecklare med framförhållning där ute vill vi att communityn ska bli involverad i spelet. Vi kommer att stegvis lansera funktioner och förbättringar och vi kommer att lyssna på reaktioner och förslag, säger Jerry Phaneuf, en av företagets grundare.

Nedan är spelets första teaser.

[video=10919]

Alla är vi olika, men huvudsyftet är nog som sådant. Att avslöja så lite som möjligt samtidigt som man väcker intresse, bör vara väldigt effektiv marknadsföring; de behöver inte ha mycket konkret att visa upp (m.a.o. behöver spelet inte vara i närheten... 24/02 Hmm, då funkar jag inte som andra människor. Jag blir avskräckt. 24/02 Ok nu vet vi att "Position: Error" följs av "connection lost".....:) 24/02 Det handlar om att, successivt, bygga upp en hype. Inte sällan betyder teasers bara något i retrospekt (m.a.o. att en senare trailer förklarar teasern el. likn.) och därför är detta en perfekt teaser. Bygger upp en nyfikenhet, första steget i att skapa... 24/02 Trevligt att de satsar på att skapa eget, önskar dem all lycka och så klart att de levererar ett grymt spel :) Homefront RTS typ :P 24/02 Kul att de får göra något de verkligen vill istället för uppföljare år efter år. :up: 23/02 Mjo, måhända att en teaser nu inte ska vara lika fet som en trailer men det känns ju som bortkastade resurser, rent destruktivt, att göra något sådant här om det tar längre än en minut att göra. Till och med teasern till DNF fanns det lite mening med,... 23/02 En teaser innebär oftast att det är något relativt menlöst, ungefär som det här klippet visar. Det finns alltså ingen mening med teasers, annat än att de finns och existerar för att göra pr för en produkt som det ännu inte finns något att visa upp ifrån... 23/02 Intressant :) 23/02 Skulle du vara så snäll och förklara vad meningen med det här videoklippet är då ? Det visar ingenting av värde. Teaser ? Vad 'teasas' ? 23/02
Skicka en rättelse