Allt du behöver göra för att få en chans att betatesta Counter-Strike: Global Offensive är att delta i Valves online-undersökning kring spelares CS-kunskaper.

Om du vill betatesta #Counter-Strike: Global Offensive är det dags att tagga till! Allt du behöver göra är att kila över hit, delta i #Valves online-undersökning och sedan hoppas på att få en betanyckel snabbare än en panda tuggar sönder ett bambuskott.

Frågorna kretsar kring att utröna dina CS-kunskaper, och det finns ingen anledning att ljuga! Valve lovar att "det inte finns några rätta svar", utan de kommer att släppa in både erfarna CS-lirare och kompletta nybörjare.

Det är i dagsläget oklart hur länge Counter-Strike: Global Offensive kommer att befinna sig i betafasen. Tidigare har Valve sagt att betan är över när "spelet är redo". Vilket betyder att varken vi (eller förmodligen ens Valve själva) har en aning, så sug på den karamellen!

Bilden: är du snabbare än den här pandan?

Wow, första gången du svarar på en valve-survey? Inför DOTA 2 så tog det någon månad innan första vågen släpptes in, än idag så väntar folk och än idag så släpps folk in varje Fredag. Skulle nog vänta några veckor innan jag ens orkar fundera på CS:GO-be... 28/02 Nej, de förändrar inte de. Dina känslor ter sig bara mer irrationella. Det är som ett diagnostiskt test, du får inga poäng för att kunna något - det är ett verktyg för att se var du ligger nånstans. Kan bara anekdotisk peka på att jag visste inte ett... 28/02 hur lång tid tar det innan man får nyckeln ??? har väntat i typ 4 dagar nu 26/02 Undrar om Valve gillar att komma med underfundiga antydningar. Startdatumet för alla UNIX-system utgår från 1:a januari 1970. Skulle vara nice om det antyder en Steam-klient för Linux... :-P 25/02 OS-installationsdatum: jan 01 1970 Erm , tror jag var först med win 7 ;) lol 24/02 Nog förstår jag det. Men det ändrar inte det faktum jag kände för frågorna eller hur? 24/02 Ingen ljuger om att den är sämre än den är i princip, så visst det blir tungt för "semi-eliten" då det finns folk som faktiskt är bra och folk som tror att de är bra i samma skikt. Själv så spelar jag inte CS aktivt längre, därmed så är jag troligen on... 24/02 Det förutsätter ju dock att folk svarar ärligt på frågorna ... 24/02 Alla var ju ställda ur eget perspektiv, det handlar ju inte om vad heaton gör med en AWP - det är vad du gör med en AWP. För mig är det sällan jag får mer än 2 kills per runda med AW:n då jag är mer aggressiv i min spelstil as in running'n'gunning därfö... 24/02 OMFG! 24/02
Skicka en rättelse