Bohemia släpper en tidig testversion strax efter E3, det senarelagda lanseringsdatumet motiveras med att utvecklarna vill hinna med rigorösa tester innan släpp.

De av er som går och längtar efter #Bohemias hyperrealistiska krigsspel #Arma III blir säkert glada av att höra att en tidig "community-alfa"-version släpps strax efter årets E3-mässa i juni. Testversionen blir visserligen väldigt begränsad, men kommer låta spelarna ge värdefull feedback och även tjäna som en första inblick innan det senarelagda släppet som sker kring juletider.

Ett ännu fläskigare betaprogram väntas senare under året – räkna med hösten.

– Det är ett stort och komplext spel – utvecklat av ett relativt litet team – så vi uppskattar verkligen era åsikter, tankar och er feedback, säger Daniel Musil.

Är du sugen på att lira Arma III i sommar?

Fan vad Härligt. Hoppas det är riktigt nice provade på arma 2 det var Fett nice som verkligheten nästan=) radion och allt så helvete nice. 24/02 skaffade opf piratkopia precis när det släpptes och det fick mig och flera av mina kompisar att skaffa det sedan arma och sedan arma 2 så kommer nog att bli arma 3 också 1 piratkopia resulterade i mer än 13 orginal köp hmm tur att det är sådan häxjakt... 24/02 Moddar, editorverktyg, inställningsmöjligheter ej neddummade spel. Det är härligt att det finns företag som utvecklar primärt till PC. Ingen korridorskjutare på räls. Fritt från quick time events! Bara det är ett plus i kanten. Klart årets spel för mig.... 24/02 kika in på http://www.ssg-clan.se för en svensk Arma 2-klan. 50 medlemmar. 30+ spelare varje söndag som kör 'mil-sim' och koordinerade strider. www.youtube.com/watch?v=CnDD3-5JdzQ 24/02 Arma2 väcker underbara gaming minnen med mil sim klanen 16AA jag var med i. Underbara kordinerade operationer med 30 spelare där alla kunde sina uppgifter, allt från klan strider, till luftlandsättningar, mörkerstider och ökenoperationer. Kanske dax att... 24/02 Så detta är alltså något man kan ladda ner senare? 24/02 Köpte Arma II för ett tag sedan men har inte spelat det, hört mycket om den här serien. Gillade första Operation Flashpoint, grymt imponerad när jag spelade det första gången även om spelet inte var helt utan fel. Helt klart intresserad av ett Arma III... 24/02 Floffe har rätt och jag tycker inte att det finns så mycket att skratta över... 24/02 haha va? fick mig att skratta iaf ^_^ 23/02 Här talar vi riktiga spel gubbar. Inte en massa monster, aliens och såna konstigheter. (Ok, är man tio bast är det väl godkänd underhållning, men ni andra). Och gissa vad som är bäst? Arma görs inte till konsol, så vi vet att det inte kommer bli ett beg... 23/02
Skicka en rättelse