Dice delar med sig av en groteskt lång fix-lista på ändringar som är på gång till Battlefield 3.

#Dice har valt att dela med sig av en våldsamt lång fix-lista på saker som kommer att finjusteras i kommande #Battlefield 3-uppdateringar. Nedanstående lista är inte komplett och innehållet kan komma att ändras, men dessa är de grejer som just nu kommer att putsas till på slagfältet:

Klicka för mer information

Finns det någon speciell rad i denna enorma lista som får dig att bli extra mycket yay or nay? Det är lite oklart om alla ändringar släpps i en och samma patch, eller om de kommer portioneras ut lite i taget.

Kan dom fixa så att ficklampan inte beter sig som en flygplans strålkastare på dagtid... Så jävla larvigt. 14/03 Haha! Ja, det skulle man kunna tro. Det var dock en ren tillfällighet, då polarna gick in och ändrade lite just då. Välkommen nu då!? ;) 01/03 Vad vore framtiden utan utveckling? Man kan inte stå och stampa på samma ställe. Jag gillade BF2 för vad det var, och jag gillar BF3 för vad de försöker utforma. 27/02 Om du kört de äldre bf-spelen så vet du att spelet verkligen inte förstörs av det. Tycker att de borde göra så att den vecklas ut 2-3 meter tidigare än nu så att man får lite användning av den till medelhöga hustak. 27/02 Må så vara, men nog är ambitionen att spelets realism ska vara högre än exempelvis MW3, så jag tycker då inte att en fallskärm ska vecklas ut från någon meters höjd. 27/02 Ja det låter väldigt konstigt, det finns ECM-jammer av en anledning. Kunde de lika gärna struntat i att ha med den från början. 26/02 "-Laser Guided missiles can now be distracted by Flares." WTF Liksom? Hur ska en missil som låser sig på en laser påverkas av flares? 26/02 De skulle behövt längre utvecklingstid och ett stort betatest ett halvår innan release, ha en beta någon månad innan tycker jag får DICE att framstå som oproffesionella. Vad är meningen med en beta om de ändå inte hinner patcha, fixa en massa innan rele... 26/02 Spelet har snart ett halvår på nacken.. många kritiska buggar som ligger och skräpar.. visst blire säkert bra med tiden.. Men svenska kvalité stämpeln på Dice är nere i toaletten (för mig). Först nu får vi ta del av vad som komma skall, dock utan datum.... 26/02 Det kommer gå men de ska göra så att rep tools reparerar långsammare, gick i bc2 också och där var man extremt OP med en Black Hawk med 2 engis som reppade. Inte upplevt samma OP av heli som reppas i bf3 dock, spelar på PC. 26/02
Skicka en rättelse