I höst släpps ett nytt Medal of Honor som den här gången drivs av Battlefield 3-motorn.

I oktober släpper #Electronic Arts #Medal of Honor: Warfighter, skriver officiella Xbox-magasinet. För kodknackandet står #Danger Close Studios. Denna gång tar de hand om både singel- såväl som flerspelarläget, i det föregående #Medal of Honor-spelet stod som bekant #Dice för multiplayer.

Under nästa månads Game Developer's Conference kan vi räkna med mer information, något som stämmer väl in med det FZ skrev redan i början av februari. Det enda vi vet i dagsläget är att titeln kommer att drivas av spelmotorn Frostbite 2.0 – samma som sitter under huven på #Battlefield 3.

Har du höga förhoppningar på nästa Medal of Honor?

Tack till Gnasty för detta #nyhetstips!
en till!! yes dude 26/02 Hah.. Nä medvetslös är man inte. Det jag menade med kopplingen till Warfighter är att de förmodligen åsyftar hur rehab kan ske på olika sätt. Warfightern de syftar på med namnet bör således vara Rabbit, och de andras rehab för hans död. "This isn't how... 25/02 Hela elitistinlägget/argumentet var riktat till SECURION och inte till dig. Förstår inte varför du tog åt dig så mycket av det. Du gjorde motsatsen till det jag kritiserade Sec för, alltså länkade till vad Warfighter är för ngt vilket var bra :up: Secur... 25/02 Om du ska börja klaga på att de vill tjäna mer pengar pga en undertitel, så kanske du ska titta på värre exempel än Warfighter. Du har heller ingen aning om vilken militär erfarenhet folk som sitter här har, svensk likaväl som utländsk, och heller kalla... 25/02 Alla som har militär bakgrund, vilket BS. Säkert många värnpliktiga och yrkesofficer/militärer som inte har en aning vad Tier 1 och Warfighter innebär, vi tillhör den svenska armén, inte den amerikanska. Upplys då gärna oss i den ovetande pöbeln iställe... 25/02 Single player delen i rebooten var ju fruktansvärt dålig. Ett cinematiskt, självpelande och extremt linjärt skitspel i sämsta COD anda. Detta blir säkert lika dåligt. 25/02 Sen när sa jag något av det? Ditt svar bekräftar bara din avsaknad av åsikt och "tänka-efter-innan" ännu mera. Att debattera och/eller diskutera är en helt annan sak än att rakt ut sagt klaga utan grund. T.ex folk som gnäller på Warfighter, de har ingen... 25/02 Aha ingen yttrandefrihet tycker du det ska var kvar på fz.... Ska det bara vara positiva åsikter hela tiden eller åsikter som du tycker är bra???? 25/02 Uppmanar alla (som klagar) att läsa igenom detta! Väldigt bra skrivet, r3lev4nt! 25/02 Word. Folk har inte en aning om vad de skriver om, eller vad någonting handlar om. De som faktiskt vet någon om hur verkligheten fungerar kanske kan tjäna igen saker som Tier One och Warfighter.... Jag tycker det är berättigat att gnälla på ett användar... 25/02
Skicka en rättelse