Diablo III-teamet försäkrar att spelet går från klarhet till klarhet, och säger att ett släppdatum är att vänta inom den närmsta framtiden.

Regissören bakom #Diablo III, Jay Wilson, har på det officiella forumet gått ut och försäkrat er som väntar på spelet om att titeln går från klarhet till klarhet. Anledningen är att en av Blizzards community managers nyligen gick ut och bad fansen att hålla nere förväntningarna så de inte blir besvikna.

– Som de av er i betan har sett så är spelet i gott skick. Faktum är att jag bör säga att betaversionen av spelet är i gott skick. Den senaste fullständiga versionen som vi testar här på kontoret är i fantastiskt skick. Vi får mycket sympati från de andra teamen på grund av de långa crunch-dagarna vårt design-team jobbar, men sanningen är att det är ett riktigt nöje att spela igenom spelet för att finjustera, fixa buggar och optimera. Vi vet att ett Blizzard-spel alltid börjar bli klart när vi tvingas be team-medlemmarna om att sluta spela så att de kan få sitt jobb gjort, säger Jay Wilson.

– Och förresten, vi vill att ni har höga förväntningar på Diablo 3 och alla Blizzard-spel. Det är vad som pushar oss att försöka skapa de bästa spelupplevelserna vi bara kan. Om Diablo 3 inte vore en värdig uppföljare i Diablo-serien så skulle vi inte släppa det. Det är så vi resonerar. Det är så vi alltid har resonerat, säger han.

Så, hur blev det då med ett släppdatum för Diablo III? Jo, Jay Wilson utlovar att ett datum är att vänta "inom den närmsta framtiden" – och då hoppas vi att det inte är Valve-tid han går efter.

Skicka en rättelse