Helt nytt spel? Eller är det möjligen omskrivna MMO-projektet Titan som blir gratis?

Branschtidningen Develop skriver att #Blizzard arbetar med en free-to-play-titel. Enligt sajtens anonyma källa ämnar spelhuset expandera sin affärsverksamhet till att även omfatta gratisspel, och börja arbeta med både prenuemrations- såväl som free-to-play-baserade titlar.

Blizzard själva har avböjt att kommentera uppgifterna, vilket är en antydan om att det möjligen kan ligga en del sanning i ryktet. Skulle du vilja se att exempelvis det kommande onlinerollspelsprojektet #Titan blir en gratistitel?

Jag drar det visserligen till sin spets, det finns mellanting mellan 100% info och 0% givetvis, och man kan rapportera om något som vidarebefordrats. Men när det är nästintill ingen information som kommer ifrån en totalt okänd källa så hoppas jag ni för... 27/02 Med dina extremt höga anspråk på validitet blir det i praktiken omöjligt att kunna återrapportera något annat än rena pressmeddelanden. Jag tror inte att vi kommer så mycket längre med den här diskussionen. 27/02 När varken ni eller källan har något konkret att visa upp, och bara vill ha läsare för ingen information alls - då definierar jag det i allra högsta grad som sensationsjournalistik. (NE har en liknande definition, f.ö. - ung. att oproportionerligt fokus... 27/02 Källan är trovärdig på så vis att den kommer från en respekterad källa som knappast skulle sätta sitt anseende vid risk för ett obetydligt rykte. Punkt. Om du ser denna form av rykten som "sensationsjournalistik" så får det stå för dig – jag definierar... 26/02 För det första står det i princip ingenting alls i källan ni använder - ni utvecklar den (det är inget försvar att säga att ni minsann lagt in ett "Rykte:" före, folk läser rubriker och ni vet mycket väl om det) löjligt mycket ("jobbar på free-to-play-t... 26/02 WoW tog död på vanliga Warcraft ju...vilket kändes otroligt irriterande...nytt Warcraft åt folket Blizz. 26/02 Inget slår LOL! 26/02 Nu menade jag delen angående Blizzard DotA. Varför skulle Blizzard gå ut och tala om för hela världen att deras DotA skulle vara ett gratis spel bara för att sen avböja att kommentera på "rykten" om det samma en tid senare? Och det är väl bara bra att... 25/02 Trovärdighet liten? Ni har ingen aning om hur högt anseende tidningen Develop har, förstår jag. På FZ rapporterar vi rykten selektivt och enbart när de kommer ifrån trovärdiga och välrenommerade källor. Hade vi inte bedömt att det kan ligga något i uppg... 25/02 Nu använder du logik, sånt håller inte på spelforum. 25/02
Skicka en rättelse