The Old Republic-spelarna sitter i genomsnitt fyra till sex timmar per spelomgång – "helt absurt", kommenterar Bioware-chefen.

Den genomsnittliga speltiden per spelomgång för #Star Wars: The Old Republic-spelarna ligger på mellan fyra och sex timmar. Det är "helt absurt", kommenterar #Bioware-chefen Greg Zeschuk.

– När de spelar så är deras spelsessioner absurda. Vad det säger oss är att vi lyckats få till den här "bara-en-till-quest"-, "bara-en-grej-till"-känslan. Jag känner mig själv så där hela tiden. Speltiden i spelet är helt uppåt väggarna, säger Greg Zeschuk.

Enligt Biowares mätdata är söndagar de klart mest populära speldagarna. Hur ser ditt egna The Old Republic-spelande ut? Vilka dagar spelar du mest på, och hur länge brukar varje spelomgång vara när du väl kommit igång?

Menar det, kolla på Tex Swifty som idag tjänar pengar på att ha exploitat wow back on vanilla, tbc osv 28/02 Du kanske har rätt, som sagt inte spelat det själv och går mer på vad andra sagt och vad jag läst. Ska faktiskt erkänna att leta buggar i t.ex wow var en av mina favoriter :) Tyckte det var sjukt kul ibland att hitta ställen där antagligen ingen annan... 27/02 har inte spelat något de senaste veckorna, hade höga förhopningar men spelet är väldigt tråkigt vid lvl 50. 27/02 Spelar väl runt en 4-5h om dagen, spelet är underbart och folk gnäller på barnsjukdomar som alltid finns. JA jag är 50 och jag tycker att det finns saker att roa sig med samt en hel del feta saker som är på gång. Detta var en succé för mig 27/02 Canclat med speltid kvar. 27/02 Nja, inte riktigt - men man glömmer av hur många obskyra buggar som i princip bara kan upptäckas i en live-miljö det faktiskt finns. Fixar för dessa kan skapa nya buggar osv. Spel är programmeringsmässigt komplicerade, och buggar är inte alltid enkla... 27/02 Noll. 27/02 Så bara för att ett spel hade buggar vid en release för 7 år sedan ska det rättfärdiga dem att släppa ett buggigt spel tycker du? Jag tycker det är slappt/kasst av dem att släppa ett spel med så lite innehåll som folk säger att det har. Jag menar har... 27/02 Fast det blir ju så med MMO spel... Jag tvingade mig själv ibland att spela WoW, då jag betalade för det. Självklart var det roligt också men...! :D 26/02 Gillar swtor men har inte tid med ett mmo... Ser fram emot Diablo III som är lite mer casual i min smak. 26/02
Skicka en rättelse