Snart är det tio år sedan Microsoft äntrade konsolträsket med sin första krysslåda. En specialutgåva av Xbox 360 verkar vara på väg, med en go dos starterspel för nybörjaren.

Xbox 360 har funnits ett antal år nu. Lägg till föregångaren, och det är snart tio år sedan den första krysslådan från #Microsoft fick se världens ljus. Borta på franska Amazon-sajten har en samlingsutgåva av 360-konsolen dykt upp, som potentiellt kommer dyka upp världen över för att fira att det är tio år sedan en ny kämpe tog sig in i konsolvärlden. För 280 euro kommer fransoserna få tag i en 250 gb Xbox 360 med spelen #Halo: Reach, #Halo: Combat Evolved Anniversary, #Gears of War 2, #Fable III och tre månader Xbox Live Guld.

Hur mycket blir det här i Sverige? Rakt av skulle det bli strax över 2600, men om man ställer andra Amazon-siffror mot svenska priser blir det snäppet lägre. Via Prisjakt finner du att en Xbox 360 Slim 250GB med Kinect, Kinect Adventures och Kung Fu Panda 2 går för 2500-2700 kronor, medan samma paket går för 305 euro via franska Amazon.

Vad tänker du om det här? Är det något av intresse, eller borde de kanske exempelvis inkludera Kinect i paketet?

Skicka en rättelse