I början av mars drar Game Developers Conference 2012 igång. Då kommer Epic för första gången visa upp sin nästa generations grafikmotor, fast endast för ett fåtal utvalda.

För två veckor sedan kunde vi rapportera att #Epic Games tänkt visa upp Unreal Engine 4 i år. I november förra året lät de meddela att de planerar att lansera den lagom till nästa konsolgeneration. Nu har Epic i ett pressutskick låtit meddela att spelmotorn kommer visas upp bakom stängda dörrar under Game Developers Conference 2012 som pågår 5 till 9 mars i San Francisco. Det vill säga, endast på förhand registrerade intressanter kommer få titta på - samtidigt som de måste skriva på NDA-kontrakt (Inte Röja Någonting).

Ja, mer än så är oklart, men förhoppningsvis får vår käre Fredrik möjlighet att ta sig en titt, även om han i sådana fall inte skulle få säga något.

Vad tror du att Epic kommer visa upp mer specifikt? Kanske en mer putsad version av Samaritan-demot som förra året visades upp med Unreal Engine 3 som spelmotor?

Det är alltså demonstrationen som i runda slängar skulle kräva 10 Xbox 360:s.

Skicka en rättelse