Bethesda Game Studios söker dig, erfarne programmerare, som vill jobba med utveckling av nästa generations underhållning. Erfarenhet med DirectX 11 är ett plus i kanten.

Det börjar på allvar närma sig nu. Generationsskiftet. Om bara någon vecka visar #Epic Games upp sin nästa spelmotor – Unreal Engine 4 – och nu rekryterar även #Bethesda Softworks inför framtiden.

De letar efter en erfaren programmerare med minst fem års erfarenhet och flertalet titlar skeppade. Denna ska även ha arbetar med och optimerat för Xbox 360 och Playstation 3, och om programmeraren har kunskap kring DirectX 11 är även det ett plus.

Personen bör även gilla bra spel, och gärna ha erfarenhet av Bethesdas lir. Ett helhetstänk är även det viktigt då personen ska kunna komma med innovativa idéer kring alla aspekter av utvecklandet, och kunna skapa fantastiska saker på i princip tu man hand.

Skulle du vilja jobba med Todd Howard och de andra? Kanske blir det #Fallout 4 som kommer ut först, eller något annat av deras maffiga varumärken.

(I used to be a programmer like you, then I took an arrow in the knee)

Skicka en rättelse