Den sista delen i Biowares rymdtriologi slår Mass Effect 2 med stor marginal när det gäller förbokningar. EA fortsätter att satsa stort på marknadsföring.

Bioware kan redan känna sig säkra på en försäljningssuccé. #Mass Effect 3 har nu förbokats fler gånger än föregångaren. Kanske beror det på den massiva marknadsföringskampanjen som kommer att fortsätta fram till releasedagen den 8 mars.

– TV, bio, internet, trycksaker och utomhusaktiviteter kommer att fånga mainstream-publiken, säger Will Graham, produktansvarig på #Electronic Arts.

Och att skicka upp ballonger till stratosfären hjälper säkerligen till också.

– Mass Effect 3 bygger vidare på ett 96 Metacritic-rankat spel och allt tyder på att den tredje delen i serien kommer att ha samma, om inte bättre, kvalitet.

För första gången lanseras Mass Effect till alla plattformar samtidigt. Det ökar självklart förbokningssiffrorna ännu mer. Kommer du att köpa spelet? Och till vilken plattform i såna fall?

Kommer skaffa det när kostar 5 lr 10 euro på Steam. Har inte kört nåt Mass Effect spel än lr Dragon Age för den delen (finns för mycket annat att köra) men jag kommer till det så småningom! 29/02 EA och BioWare är mina gudar. :) Diggar dem stenhårt! DLC dag 1? Mums, ja tack! Förbokat Collector's edition, ska bli sjukt kul! 29/02 Sedan när var PC-gaming på väg bort? Det kommer alltid att finnas folk som vill ha den bästa spelupplevelsen! Origin till trots, i detta fallet. :) 29/02 och jag är besviken på att folk ser fram emot Diablo 3 och köper all skit som Activision pumpar ut. Inte för jag vet vad det har med tråden att göra, men så är det iaf ;) Hoppas du en dag ändrar dig och spelar igenom ME-trilogin iaf. Något säger mig att... 28/02 Demot har samma låga FOV som ME2, känns inzoomat hela tiden när man tittar på PC-skärm. Det finns en mod som ökar FOV:en till 90 men man vet ju inte om den funkar till retailversionen, så jag tänker helt enkelt vänta med köp tills jag vet att man kan... 28/02 finns bara 1 platform ME ska liras på och det är PC tycker jag ^^ 28/02 Ska inte köpa nån version, besviken på att så många "gamers" faktiskt köper EA's skit. Synd att Bioware har fallit såhär, nåja, kanske lånar ME3 av någon sen, ser hur nerstrippad spelet igentligen är utan att betala något :P För er andra: Bend over and... 28/02 Bokat Collectors edition för PC , vet att man får allt godis då och det är det värt för ett spel man vet är såpass bra. 28/02 Jag och en kompis till mig har bokat till PC. Men efter att EA sa att det ska släppas DLC vid release blev vi båda skeptiska. 28/02 Avbokade pga. värdelöst att de släpper betydelsefullt innehåll som "DLC" redan första dagen. 28/02
Skicka en rättelse