Extrauppdrag tillkännagivet för folk som förbeställer krypskytteliret där du ges möjlighet att ta sikte på en något kontroversiell historisk figur.

#Sniper Elite V2 var från början konsolexklusivt, men vid ett senare skede lät #505 Games och #Rebellion Games meddela att det även kommer till pc. Ett pressutskick låter nu meddela att om du skulle vara sugen på att leka krypskytt och förbokar får du tillgång till ett något annorlunda extrauppdrag, du ges nämlighet möjligheten att ta sikte på en av historiens minst omtyckta figurer - Adolf Hitler. Extrauppdraget "Assassinate The Führer" ska endast vara tillgängligt för de som förbokar (med andra ord går det säkert att låsa upp senare för en liten peng).

Uppdraget utspelar sig mot slutet av andra världskriget där du ska stoppa den mustaschprydde herrn när han planerat att åka tåg. Därefter flyr han av någon anledning till fots varefter ditt mål är att sikta och trycka på en knapp så något avfyras i mannens riktning. Du får faktiskt bara en chans (per gång du spelar, gissar vi).

Därtill får du tillgång till några extravapen, det sovjetiska semiautomatiska SVT-40-geväret och den tyska Kar 98-karbinen.

Ja... Är detta något som får dig mer eller mindre intresserad av spelet?

Skicka en rättelse