ArenaNet klargör när nästa testfas för det heta onlinerollspelet drar igång. Om du skulle bli utvald kommer du få notis om det i förväg, så de låter vidare meddela att du får låta din F5-knapp vila lite. Okey?

Vår förhandstitt av #Guild Wars 2 fick vår skribent att tagga till. De två ansökningsdagarna till nästa, större betatest, fick över en miljon spelare att tagga till. Därmed vore det inte helt oväntat om någon av er vill ha klargörande kring vad som händer kring den kommande betan. Borta på Facebook-sidan för spelet går att utläsa följande:

– Nästa Guild Wars 2 Beta-evenemang kommer gå av stapeln sent i mars. Inbjudningar har ännu inte skickats ut, men alla de som kommer bjudas in få veta i förväg. Låt era F5-tangenter vila lite och njut av all den nya informationen som dök upp förra veckan.

Vadå ny information, kanske du tänker, och borta på spelets officiella sajt finns en händig länklista med information om betatittar och världskrigsutfrågningar.

De meddelade redan innan presstestet där vår Fredrik tog plats att det skulle inträffa någon gång kring slutet av mars, början av april, men med tanke på intresset för spelet tänker undertecknad att det som sagt säkerligen finns några av er där ute som inte räds en extra påminnelse.

Skicka en rättelse