Kretsar kring Tier 1-soldaterna och deras roll i kriget – samma gäng som dödade Usama bin Ladin.

Kommande actiontiteln #Medal of Honor: Warfighter kretsar kring Tier 1-soldaterna och deras roll i kriget, det vill säga det gäng som i verkligheten fann och dödade Usama bin Ladin. Mycket inspiration kommer från verkliga Tier 1-anställda som givit utvecklarna inspiration och förklarat hur deras jobb fungerar i verkligheten. Men räkna inte med att det blir något "döda Usama"-uppdrag i spelet, enligt utvecklarna #Danger Close.

– Det är inte vår historia att berätta. Det är "familjeangelägenheter" för [Tier 1]. Det har varit en intressant övning i att lära sig vad som är okej och inte okej [att porträttera i spelet], säger Warfighter-producenten Greg Goodrich.

Som vi tidigare skrivit kommer Medal of Honor: Warfighter innehålla ett "one-shot-kill"-läge, samt möjlighet till någon form av co-op-spel. Mer egna val för spelaren utlovas under enspelaruppdragen. Karaktärer som återvänder från föregångaren är bland annat Preacher, Voodoo och Mother.

Mer detaljer om Medal of Honor: Warfighter väntas under Game Developers Conference i San Francisco nästa vecka.

' Kul hade varit om du hade åkt till afghanistan, tagit med dig din familj och sett om ditt naiva röding snack hade varit tillräckligt för att få talibanerna att se dig som vän, eller om dom helt enkelt hade tyckt att din morsa visar lite för mycket hud... 01/03 Oj vad det finns folk som verkar kunna allt om allting, tänk om dom på FZ vore världsledare skulle vi på denna jord ha betydligt mycket mindre problem 29/02 hade gärna sett att man får spela som civil så alla idioter här inne kan nån gång fatta att varken usa eller talisarna är bra... 29/02 medal of honor dog efter allied assult. 29/02 Propagandan har letat sig ner i spelvärlden ser man. Se och lär barn! Döda dem onda terroristerna! Tur att man inte bor i USA, då hade man väl blivit arresterad och bortförd för denna kommentaren. Tack och hej. 29/02 Min fiendes fiende är min vän. 29/02 Hur kan någon som är vid sitt fulla förstånd försvara talibaner? Tycka vad man vill om USA (för det får du utan att få en fatwa om att vara fiende till gud) men att heja på deras (och våra för den delen, vi har folk på plats) fiender bara för att de är... 29/02 Jag skrev inte att talibaner är bra. Vill kunna spela på båda sidor. Talibaner har ju fått mer stöd efter usa gick in och lekte världspolis. 29/02 hade gärna sett en riktigt skitig och hemsk ww1 titel men det lär väl aldrig hända 29/02 ge mig ett vietnam lir :D vill vara en VC och krypa runt i tunnlarna i skogen och sedan lägga tripwires och döda jänkare/fransmän och sedan få skrika dính bạn Bastards!! 29/02
Skicka en rättelse