Bioware-cheferna säger att det vore en skrämmande men verkligt intressant tanke att omskapa Mass Effect som MMO.

Skulle du vilja se Mass Effect-serien omskapas som onlinerollspel? Ja, #Bioware tycks i alla fall ha fått blodad tand efter framgångarna med #Star Wars: The Old Republic – nu uttalar sig cheferna Greg Zeschuk och Ray Muzyka om möjligheterna till just detta.

– Innebörden av ett Mass Effect-MMO har så många förväntningar. Vi har redan bitit av en stor bit att tugga med ett Star Wars-MMO, och det är inte litet. Det är skrämmande, men det fina i sammanhanget är att det skulle göra sig med en annorlunda typ av gameplay. Det är kul att tänka på. Det är verkligen intressant, jag vet inte. Det är svårt, säger Greg Zeschuk.

Mass Effect 3 släpps den 8 mars till pc, Xbox 360 och Playstation 3. Det är första titeln i serien med flerspelarinslag, i form av co-op-uppdrag du och upp till tre kamrater kan ta er an. Är detta ett första tecken på vad som komma skall?

Ser hellre att de släpper några storybaserade spin-offs där man får spela som karaktärer från andra grupper istället, kanske som en Salarian i STG eller Krogan-mercenary o.s.v. :) Skulle varit underhållande och intressant med djupare inblickar i den fan... 05/03 dom har redan gjort ett mass effect "MMO" , det heter swtor och gick käpprätt åt helvete. Är som att spela mass på en server med light sabers. spelbranschen numera e bara en stor jävla mjölkfabrik, e bara glad att man e så pass gammal så man har fått... 29/02 Skulle hellre se ett spel med Grissom, Anderson eller varför inte Grayson i huvudrollen. Ett spel som utspelar sig under the first contact war vore inte så dumt. 29/02 Fina "källor" du har, kan one-upa dom ganska enkelt, http://www.marketwatch.com/story/electronic-arts-reports-q3-fy12-financial-results-2012-02-01 Rapport för tredje finanskvartalet, samma sak som dina "källor" hänvisar till. Lägg märke till att det tre... 29/02 Jei. nu kan jag springa igenom hundratals timmar av seg stridsmekanik bara för att aktivera nästa diskussionsmöjlighet med Miranda... och ändå misslyckas så att jag nöjer mig med att se videon på Youtube :( (Inge ont mot ME2. Högkvalitativt spel men det... 29/02 Nej tack.. SWTOR kan vara det sämsta köpet jag har gjort. Lvl 50 2 timmar och sedan tog jag bort skiten. 29/02 Om jag inte missminner mig, så är det BioWare Edmonton som är den huvudsakliga utvecklingsstudion bakom ME medan BioWare Austin är den som utvecklar SWTOR. Den ena behöver alltså inte nödvändigtvis dra så mycket resurser från den andra. Man kan ju iofs... 29/02 Det riktigt roliga är att du verkar tro att du är bra på trolling fast du egentligen är rätt kass på det. :p Samtidigt ganska sorgligt och tragiskt, då det även verkar vara det enda du tror dig vara bra på, i alla fall att döma av dina inlägg här på FZ.... 29/02 Mass Effect-serien för mig handlar om storyn, berättelsen som för en framåt och får en att känna sig involverad. Det är där jag tycker Mass Effect skiner. Ett Mass Effect-onlinespel känns tveksamt eftersom jag tror att mycket av upplägget kommer försvin... 29/02 Herregud, satsa på SWTOR istället för att släppa ett till MMO och låta båda lida pga det blir delad fokus från utvecklarna. 29/02
Skicka en rättelse