Spelet har sålt i 50 000 exemplar på en vecka och är det tredje bäst säljande spelet på Steam.

Det går bra för spelutvecklarna bakom det vackra indiespelet #Dear Esther. På sex timmar tjänade de in utvecklingskostnaderna genom försäljning av spelet. Första dagen såldes spelet i 16 000 exemplar. Nu, en vecka efter release, har spelet sålts 50 000 gånger.

– Det här är fantastiskt eftersom det visar att det finns en riktig publik för den här typen av verk. Responsen har varit häpnadsväckande, skriver utvecklarna #Thechineseroom på deras blogg.

Tycker du att spelutvecklarna är värda succén?

kände mig lurad. hade hoppats på något liknande gamla "myst" kanske..eller iallafall någon interaktion 01/03 Intressant spel... Om man kan kalla det för ett spel. 01/03 "på sex timmar tjänade de in utvecklingskostnaderna " imponerande, minst sagt. Detta är ett bevis på att steam som plattform når ut till oerhört många och är ett enormt bra system för indieutvecklare att kunna sälja bra. Hoppas flera indieutvecklare /... 01/03 För kort spel för det priset, 50 minuter. Dessutom är det inte riktigt ett spel, mer att man bara går framåt och upplever världen. Intressant och snyggt var det däremot, inte helt missnöjd med mitt köp. 29/02 Sant, jag var inte nöjd med det spelet. Borde kanske läst på lite mer vad det egentligen var för något. Är man ute efter stämning men faktiskt i ett spel värt att kallas spel - skaffa Amnesia istället, fantastiskt mycket bättre i mitt tycke. 29/02 Pretentious piece of crap imo. 29/02 Ja Crysis 2 har också ungefär samma upplägg. 29/02 Lätt värt det. Verkligen en otrolig upplevelse att bara sjunka in i spelvärlden och bilda sin egen uppfattning. För er som gillar detta kan jag även rekommendera Amnesia: The Dark Descent. Det är ungefär samma upplägg i det fast mer skräckorienterat. 29/02 OK, bra att veta... 29/02 Ångrar faktiskt att jag köpte det för fullpris. Tycker liksom inte att det kvalificerar som ett "spel" då interaktionen är nästintill obefintlig. Det är snyggt och atmosfären är skitbra men det räcker liksom inte när det enda man kan göra är att gå. Det... 29/02
Skicka en rättelse