Gillar du oss? Då har du chans att få en av de lavaheta betanycklarna till Diablo 3.

Förra veckan delade vi ut ett par hundra Diablo 3-betanycklar, och den enorma responsen har gjort en sak klar – ni vill ha fler. Er vilja är ibland vår lag, så vi kör en utdelning till!

Den här gången är upplägget annorlunda. Du har två chanser att vinna – i dag och i morgon – och du deltar genom att svara rätt på en fråga vi ställer på vår Facebook-sidafacebook.com/fzpunktse. Vi drar fyra slumpmässiga vinnare per tävlingstillfälle bland de som svarar rätt och uppfyller kraven nedan.

Den första frågan ställer vi alldeles strax och du måste svara senast vid midnatt i dag. Samma tider gäller i morgon: frågan ställs omkring klockan 16 och du måste svara innan dagen är slut.

För att kunna vinna kräver vi föjande:

  • Du gillar FZ:s Facebook-sida (klicka "Gilla"-knappen upptill)

  • Du svarar rätt

  • Samtidigt som du svarar anger du ditt FZ-smeknamn

Det är allt! Vinnarna dras dagen efter respektive tävling och de meddelas och får sina nycklar via privat meddelande på FZ (glöm inte att ange ditt FZ-smeknamn när du svarar!). Vi önskar lycka till!

För att betatesta Diablo 3 krävs att du fyllt 16 år och att du har eller skaffar ett Battle.net-konto. Om du vinner gör du följande för att aktivera nyckeln och komma igång med Diablo 3-betan:

Klicka för mer information
  1. Logga in på Battle.net

  2. Klicka "Account"-knappen

  3. Välj "Add new game"-knappen

  4. Skriv in din Diablo 3-betanyckel och klicka "Activate game"-knappen

  5. Verifiera din ålder

  6. Välj Windows eller Mac för att hämta betaklienten

  7. Välj "Run" när installationsrutan dyker upp

Som vanligt ska man särbehandlas för att man inte har FB. Behåll eran Satans III key! 02/03 FACEBOOK. seriöst, lägg ner sånt skräp. Jag är trogen medlem på ERAN sida inte på facebook. 01/03 Blir inget tack vare FB. Synd. 01/03 I bästa fall runt 1% chans att vinna en nyckel antaget att de flesta svarade rätt som kommenterade innan midnatt. Löjligt liten chans... 01/03 Kan tipsa som att man måste "maila" FB att ta bort hela ens konto, jag lyckades tydligen bara av-aktivera mitt vilket jag blev lite sur på. Tar 2-4 dagar för dem att ta borts ens FB ur deras register ect. 01/03 Personligen är jag så anti Facebook som man kan komma, la ner mitt konto för över fyra år sen. Nog om det. Jag kan dock förstå värdet för FZ i att synas där. Det jag dock inte förstår är varför man inte bara nyttjar de positiva aspekterna med att nå en... 01/03 Har inte skrivit en endaste gång att jag skulle sluta använda FZ bara för det här, vad jag har skrivit är att vissa kanske gör det, det är en ganska stor skillnad det, trevlig kväll på dig med ;). PS, jag har redan FB men jag är inte direkt stort fan... 01/03 Helvete...skrev i fel tråd!!!! Varför är man så dum i huvudet :( 01/03 Självklart ingen tvingar dig att skaffa facebook. Jag vet inte ens om jag gör rätt när jag tävlar där. :) 01/03 Självklart ska man ta sig till kritik. Men att säga att man har bojkottat Facebook och att det suger och helt värdelöst är väl inga argument direkt. FZ delar ut 8 nycklar på sidan och då blir det ett jävla liv. Om du nu är beredd att sluta använda FZ... 01/03
Skicka en rättelse