EA-titlar du köpt via Steam dyker automatiskt upp hos Origin.

Den senaste tiden har vissa spelare uppmärksammat att #Electronic Arts-titlar som de inhandlat via Steam, som exempelvis #Dragon Age II eller #Alice: Madness Returns, mystiskt börjat dyka upp även i spelbiblioteket hos Origin. Detta beror inte på att EA har hemliga CIA-agenter som spionerar inuti din dator, utan snarare på information som kommer direkt från företagets spelregistreringar.

– Ett par av er har märkt att äldre EA-titlar dyker upp i Origins "My games"-bibliotek under de senaste veckorna, och jag vill rensa upp bland eventuella missförstånd. Vi har testat en feature som i vissa fall får dina äldre spel att dyka upp i ditt "My games"-bibliotek i Origin. Ingen information från din dator har överhuvudtaget hämtats, all denna information var tagen direkt från våra spelregistreringsdokument. Förhoppningsvis skapade vi ingen förvirring hos någon, säger EA.

I dagsläget har EA möjligheten att lägga till allt de släppt sedan 2009, men de arbetar på en lösning för att kunna lägga till även äldre titlar än så.

Tycker du att det är bra att dina Steam-inköpta EA-lir automagiskt också finns tillgängliga på ditt Origin-konto?

Tack till Harakiri, Rasmous för detta #nyhetstips!
Så länge som inget hämtas lokalt från min PC är det en grymt bra feature. 02/03 Vad som är allra mest patetiskt är dock folk som ni, som medvetet ogillar EA och liknande bolags stil att släppa day 1 dlc, mjölka sönder produkter med dlc, tvinga spelare att använda sina klienter samt släpper DRM som sabbar mer för dem som köpt produk... 01/03 Visst kan dom inte ansvara för vad någon tror och tänker, men dom kan enkelt underlätta för sina kunder genom att informera om varför en massa "nya" spel dyker upp, eller hur? Det är inget ansträngande för dom att lägga till en popupruta eller helt enke... 01/03 Samma svar gäller som vid rubrikvalet. EA/Origin kan inte ansvara för vad du tror och tänker. Det är upp till dig att bilda en uppfattning baserat på den information som finns. Om du väljer att inte göra det utan bara tro saker helt utan grund så är det... 01/03 Dom hade ju, med tanke på allt snack som går om Origin, kunnat köra med en popup eller någon info som säger vad som har hänt. Annars tror väl alla att dom just sökt igenom datorn. 01/03 Jag har inga starka känslor det ena hållet eller det andra. Dock så vill jag inte ha Origin på min dator, känns dumt då man fick BF3 i födelsedags present :p. 01/03 Undras vad mer Origin håller koll på... 01/03 Nja betydligt mer patetiskt att ens vara med i en sådan grupp. Inget fel med origin men alla jävla steam fanboys ska alltid klanka ner på det. Visst EA som företag suger men origin är det inget större fel på 01/03 Patetiskt försök av EA att locka över folk till dess vidriga klient. ÖVER MIN DÖDA KROPP! Trött på EA? Gå med i: http://steamcommunity.com/groups/ANTI-EA 01/03 Det förstår jag med.;) Men fortfarande så är rubriken väldigt missledande då detfortfarande inte har något med steam att göra. 01/03
Skicka en rättelse