Oavsett om du köper spelet i butik eller via Steam så får du tillgång till Steam-achievements, DLC, Steam Cloud med mera.

#Borderlands 2 till pc skeppas med Steamworks, meddelar utgivaren #2K Games. Det innebär att oavsett om du köper spelet i butik eller via Steam så får du avnjuta saker som Steam-achievements, auto-uppdateringar och Steam Cloud.

Borderlands 2 släpps den 21 september till pc, Xbox 360 och Playstation 3. Påverkar Steam-integreringen på något sätt ditt sug efter spelet?

FOV är sjukt låg när man inte är van vid konsolernas snäva synfält. Ospelbart för mig, som sagt, bra att man kunde ändra i config-filen. 03/03 This, ettan var ruskigt skadad tills man hittade configuration programmet så man kunde tweaka bort det värsta. 02/03 gillar ej steam så detta låter jag bli. Jag vill köpa mina spel i butik eller på gamersgate för att sponsra svenska företag. GG har ingen jobbit klient att tanka, bara pröjsa, ladda hem, spela. PERFEKT! 01/03 Frågan är hur konsolskadad uppföljaren kommer att vara... 01/03 Få om ens några av mitt Steam-Bibliotek är fysiska, Skyrim typ på rak arm, av 30+ st. Det är lite si och så med själva "ägandet" av ett spel nuförtiden. Har man rätt till ett spel eller inte osv? 01/03 Offline mode har alltid funkat för mig, aldrig haft problem med det om jag ska vara ärlig. 01/03 Så länge du har köpt fysisk kopia av spelet och spelar genom Steam är det nog lugnt, inte så svårt för företagen att släppa någon form av patch för att gå förbi Steamkravet om nu Steam skulle läggas ner/gå i konkurs. Däremot alla spel som är köpta via... 01/03 Jo du måste logga in på ditt konto online för att välja att vara offline. Provade själv häromdagen att rycka ur nätverkssladden innan jag startade datorn och när jag då vill starta Steam så kommer felmeddelandet att jag inte har någon internetuppkopplin... 01/03 Man får bara hoppas att Steam kommer finnas kvar länge, för om det dör, vad gör man med sina Steamworks spel och dylikt? Sitter i skiten upp till ansiktet antagligen. 01/03 Man behöver inte vara uppkopplad för att spela spel på Steam. 01/03
Skicka en rättelse