Enligt två bilder som har dykt upp på nätet kommer nästa del i Assassin's Creed-serien att utspela sig under amerikanska revolutionen.

På en bild som Kotaku har kommit över står nästa huvudperson i Assassin's Creed framför en amerikansk flagga med 1700-talsvapen och indianvapen. Kotaku skriver att en anställd från Best Buy mailade dem bilden. Om det stämmer kommer troligen nästa Assassin's Creed att utspelas under amerikanska revolutionen.

Samtidigt snappade Toastervision upp en banner som visades på Gameinformer ett tag. Den visade en bild med liknande tema. Enligt Kotaku kommer ett avslöjande den 5 mars. Vi får alltså se om bilderna är äkta då.

Skulle du vilja vara en indian i nästa del av Assassin's Creed?

Indianer är ju dock det som oftast generaliseras som native americans. 02/03 Som bekant är det alltså fastställt nu att det inte är indianer det handlar om utan ursprungsamerikaner. 02/03 "Den siste Assassinen".... Nja, lite besviken att dom valde den eran då dom andra som fanns i tankarna var intressantare, men lite konspirationteori ala National Treasure kanske går, mycket av småpusslen i dom tidigare spelen har ju visat usas president... 02/03 ja krig och våld är väldabs trevligt. :) 02/03 Trevlig del av historien... 02/03 tänkte mest på att dom brukar gömma sådan saker i sånna här teasers. och assasins creed serien har haft sin del utav massa dolda saker i trailers,teasers och bilder som avslöjat saker om gameplay mekanik och story. jag säger inte att det är så som jag... 02/03 Det känns dock ganska osannolikt på grund av hur alla spelen är länkade tillsammans, i alla fall om dom planerar att göra ett spel till. Blir nog svårt att få ett nytt spel att passa in rätt till olika slut på sättet dom här spelen är gjorda :p Gör dom... 02/03 alltså det jag menar är att om man väljer att slåss med dom röda så får man ett slut väljer man att gå med blå så får man ett annat pga att man kanske får göra visa val under storyn. finns ju redan en drös med andra spel där man får göra val. så ser int... 02/03 Just nu kan jag bara säga nej tack. Detta låter inte alls intressant för mig. 02/03 Inte för att vara den som är den, men det är högst osannolikt då spelet inte utspelar sig i realtid så storyn kan bara sluta på ett sätt. Eller? 02/03
Skicka en rättelse