Gilla FZ på Facebook och svara rätt på en fråga så har du chansen att vinna en betanyckel till Diablo 3.

FZ har fortfarande ett par #Diablo 3-betanycklar kvar, och stunden är kommen att förse några av er läsare med dessa. Vi gör likadant som i går: vi ställer en fråga på FZ:s Facebook-sida och bland de som svarar rätt vaskar slumpen fram fyra vinnare.

Frågan ställer vi efter klockan 16 i dag i FZ:s Facebook-kanal och du svarar i frågans kommentarstråd. Vi måste ha ditt svar innan midnatt. Du måste (förstås) ha ett Facebook-konto för att delta, vilket är gratis att skaffa.

För att kunna vinna kräver vi följande:

  • Du gillar FZ:s Facebook-sida (klicka "Gilla"-knappen upptill)

  • Du svarar rätt

  • Samtidigt som du svarar anger du ditt FZ-smeknamn

Vinnarna dras i morgon, och de meddelas och får sina Diablo 3-betanycklar via privat FZ-meddelande (kom ihåg att ange ditt FZ-användarnamn när du svarar!).

För att betatesta Diablo 3 krävs att du fyllt 16 år och att du har eller skaffar ett Battle.net-konto. Om du vinner gör du följande för att aktivera nyckeln och komma igång med Diablo 3-betan:

Klicka för mer information
  1. Logga in på Battle.net

  2. Klicka "Account"-knappen

  3. Välj "Add new game"-knappen

  4. Skriv in din Diablo 3-betanyckel och klicka "Activate game"-knappen

  5. Verifiera din ålder

  6. Välj Windows eller Mac för att hämta betaklienten

  7. Välj "Run" när installationsrutan dyker upp

Alltså det är inte så att de tvingar en att gilla dom, för att kunna kommentera på deras FB sida så funkar tyvärr FB på det här viset, tidigare gick man med i en grupp nu måste man gilla den. Nu verkar det dock som de inte kommer använda sig av den här... 02/03 Hatar facebook, har apple-logga som visningsbild... 02/03 Ett företag vill väll synas? Dock så tycker jag ang t.ex denna tävling vill man vinna en beta nyckel då får man väll offra sig lite och skriva på facebook? samma sak som att du skriver här? Du tar ju ingen skada av att besöka en annan sida, sen är ju... 02/03 Du måste ha en fruktansvärt lång lista på företag du inte gillar, med tanke på att det mer eller mindre är standard att skapa en sida för sitt företag på facebook nu för tiden... Men du tycker det är bättre att man måste signa upp sig på deras newslette... 02/03 Företag som ber folk att gilla dom på Facebook hamnar automatiskt på min lista för dom jag inte ska gilla. Det har blivit en standardgrej att ha med "Gilla oss på Facebook" som en del av marknadsföringen. 02/03 Ge er, det är ingen som tvingar er.... Är det inte snarare schysst att de tipsar om att de kör en tävling på sin FB-sida nu? Jag menar, de kunde ju skitit fullständigt i det och bara gett de med FB en chans att vinna... 02/03 Men alla har inte facebook! Varför inte ha en sådan tävling som första gången? Sen att "tvinga" folk till att gilla. Lame. 02/03 Alltså, detta skit med att gå igenom Facebook måste upphöra. Skärpning för helvete. 02/03 Tror dem redan gjort det tidigare i veckan, vet dock inte om dem har nåt speciellt schema, min kompis fick en beta igår iaf. Spelade till lvl9 och kryssade ner (han gillar inte sådana spel) orättvist ;( 02/03 Andra gången gilt då! :D!! 02/03
Skicka en rättelse