Folk som snackar, en planet som det ser lite mörkt ut för och en bunt citat från spelkällor som diggar trilogins tredje del. Rädda jorden i FZ:s filmarkiv.

På tisdag 09:00 publiceras vår #Mass Effect 3-recension. Den bör du inte missa, om inte annat för att ge uttryck för din åsikt om vår ståndpunkt. Det är väl alltid skoj att hylla och förgylla eller dissa och pissa på någon annans perspektiv? Nåväl, spelets officiella släpprulle har nått ut till världen och vårt arkiv har trivsamt nog fångat in hela spektaklet.

Är du taggad?

[video=10986]

Ett relativt storspelssläpp som detta har inneburit en hel del täckning kring liret på sistone. Vi rekommenderar att du läser om Reputation-systemet, om dess förbokningsrekord, extrem totalkostnad om du är överdriven pedant och att det skulle kunna bli onlinerollspel av det hela. Men, vi ursäktar också att det är tredje gången #EA titulerar det som släpprulle i någon form. Först en släpprulle, följt av en förlängd version följt av dagens notis. De första ska dock vara en introsekvens, medan det här är mer av en "Hej titta på mej"-trailer.

Hittebarn: Det finns massa editors och generators för PC saves därute där du kan påverka en hel delom inte allt. Jag vet tyvärr inte vilka som är bra då jag lirar på 360, men någon annan forumit kanske känner till någon de använt :) 05/03 Jag hade klarat ME2 och alla överlevde (+ alla beslut under spelets gång givetvis gjorda), men datorn är blåst sedan dess och inte tänkte jag på att göra någon backup av filerna. Så vet någon om hur spelet kommer vara om man INTE har någon tidigare hist... 05/03 Ja, kan man säga någonting annat än episkt? :D 05/03 Animationerna och lipsynchingen ser riktigt dåliga ut...... till och med om man jämför med ME2. Tror på rush job för att få ut spelet så fort som möjlig. Hade heller väntat 1 år extra om de hade finputsat på det. Nu ser det dock helt bedrövligt ut. 05/03 Hur mycket man lovordar detta beror väl på om man önskar en animerad film med interaktionsmöjliheter eller ett renodlat spel. Om man önskar ett spel blir det ett problem att det är så bombastiskt och episkt och storytungt som i sin tur leder till ännu... 05/03 Det är egentligen bara det jag vill ändra (på PC). Egentligen kommer jag inte ihåg så mycket av vad som hände i förra spelet, men det var bra i alla fall förutom att jag missade några uppdrag som ledde till att karaktärerna föll bort. Jag är nog därför... 04/03 Kommer nog en savegame editor till ME3 där du kan ändra allt vad som har hänt och inte hänt. 04/03 PC eller 360? På PC så kan man ju ladda ner specialsaves som blir gjorde efter vad du vill. 360 vette fan. 04/03 Ok, jag ska ge det ett försök. 2an var trots allt ganska ok. Men, några kompanjoner dog under sista uppdraget, hur får jag tillbaka dem i 3an? (fuska dvs). 04/03 Nää, jag tycker bara det gått utför med Mass Effect, ettan var ett bra rollspel, 2:an var mindre bra, 3:an (från vad jag spelat i demot) var bara "Gears of Mass Effect" , dålig 3:e personskjutare med lite dialoger.... Blir inget köp för min del iaf. 04/03
Skicka en rättelse