Liksom Epic Games med sin nästa Unreal Engine planerar Crytek att visa upp godsaker inför nästa generations grafik under nästa veckas spelmässa. Det börjar närma sig!

För bara några dagar sedan kunde vi rapportera att #Epic Games kommer att visa upp Unreal Engine 4 under GDC. Nu har det röjts att även #Crytek kommer visa upp godsaker till/från nästa generation. Det handlar bland annat om högpresterande DirectX 11-funktioner, och mer därtill. En stor skillnad är att detta ska visas upp i deras bås, vilket känns som något mindre begränsat än Epic Games mer dolda satsning. En stor skillnad till är att det handlar om förbättringar på en existerande motor, medan Epic Games ska visa upp sin nästa motor i sig.

Vilken uppvisning tror du kommer slå den andra på fingrarna?

Just det, vår utsände Fredrik Eriksson kommer med all säkerhet springa vilse bland alla bås och med lite tur finner hans fötter mark vid nämnda bås. Därefter lär väl något form av intryck formas inom honom, vilket sedan med än mer tur kan formuleras i textform som i sin tur, med meta-tur, dyker upp här på FZ.

5-9 mars lär mängder av gött dyka upp. Göttegött.

lol bra start för vad och bra grejer är jättebilliga. proffsspelare använder ofta dom billigaste möss och tangentbord. och det där tangentbord med obegränsat antal knapptryck är ju jävligt användbart nej den blir inte gammal på två år. speciellt inte... 23/03 Du vet väl att det är sjukt många som spelar sociala spel? Det är helt enormt och har växt ännu mer efter att facebook kom. Det räknas visst in som en start sida på PC. Och alla uppgraderar inte sin dator bara för att man inte kan spela ett spel på högs... 05/03 Alla spel du rabblade upp var antingen strategi eller MMO, vilket jag höll med om var PCs starka sida. Facebookspel, är du seriös? Val av maskin ska vara allt annat än avskräckande. Amnesia var ett bra spel, men det finns en hel del skräckspel på konsol... 05/03 Kul hur det hela i vanlig god ordning spårade ut när PC fanboysen skulle in och desperat försöka påpeka att PC är så prisvärd, fantastisk etc. trots att det är helt irrelevant, för att inte tala om poänglöst och synnerligen tveksamt. Konsol är billigare... 05/03 Du plockade ihop ditt första hembygge för ett halvår sen? Vänta några år så får du lite perspektiv och erfarenhet ;) Efter tio år av att bygga mina egna stationära datorer så tröttnade jag. Hårddiskar som skar, kylning som blev trött och gjorde systemet... 05/03 En konsol spelar heller inte alla spel på "maxad" grafik, de har bara gjort så att konsolen kan klara av spelet, de har anpassat det till konsolernas hårdvara vilket är mycket sämre än PC:ns hårdvara, tyvärr. The Witcher är ju ett spel som är solklart... 04/03 Det där är, Ursäkta att jag säger det rakt ut. SKIT SNACK ! "Grejen med konsol är bekvämligheten Inget krångel, sakerna funkar" Om du har en dator och inte bankar skiten ur den när du RAGE quitar eller är inne på porrsidor och tankar hem skit saker som... 04/03 Gammal är den inte, men du ska aldrig räkna med att kunna spela alla spel på maxad grafik i allt för många år. Jag har t.ex. ett GTX470 (2år gammal) och en i5 2500K (1år gammal), och jag kan idag inte maxa alla spel. Det är just det att det inte släpps... 04/03 Det var individen jag citerade som hade räknat ut priset för headset, mus och keyboard. PC är endast mer prisvärt om man planerar att använda den till fler saker än ett fåtal spel och man inte redan har en dator. Hela den här diskussionen skulle kunna... 04/03 MAO är dator är en fattigmanslösning? ;) Grejen med en konsoll är bekvämligheten. Inget krångel, sakerna funkar. Spelen är anpassade efter handkontroll så man slipper hålla på och rigga upp mus och tangentbord. Dedikerade enkla lösningar ska det va! Jag... 04/03
Skicka en rättelse